Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Kleine badkamers

Villeroy & Boch heeft diverse badkameroplossingen voor kleinere ruimtes. Aan stijl en functionaliteit geen gebrek, hoe klein de ruimte ook is!

Villeroy & Boch: kleine badkamers

Villeroy & Boch heeft diverse badkameroplossingen voor kleinere ruimtes. Aan stijl en functionaliteit geen gebrek, hoe klein de ruimte ook is!

Collecties die geschikt zijn voor kleinere badkamers zijn bijvoorbeeld Subway 2.0, met een compact design, bijzonder veel opbergruimte en intelligente oplossingen voor kleine ruimtes. Ook de Memento collectie, met een minimalistische vormgeving, is geschikt voor een kleinere badkamer. Zelfs in de kleinste badkamer ervaart u nog ultiem comfort. Legato heeft verschillende formaten in het assortiment en is dus geschikt voor elke ruimte. De Venticello collectie heeft een licht en functioneel design. De collectie bevat onder meer een zeer compacte wastafel. Badkamercollectie Avento biedt een complete badkamerinrichting, óók voor kleinere ruimtes. De collectie is verkrijgbaar in een breed scala aan afmetingen. Zo is er een wastafelconsole met dubbele wastafel voor twee kranen, met een breedte van slechts 100 cm. Ook O.novo biedt compact sanitair en meubilair, voor een aantrekkelijke prijs.

Tot slot geven de vlakke douchevloeren Subway Infinity en Squaro Infinity zelfs in de kleinste badkamer een ultiem gevoel van ruimte.

Meer lezen over
'Kleine badkamers'?

meer van deze professional

Octagon: designwastafel

Villeroy & Boch voegt nieuwe designwastafel toe aan hun...

De ideale douchevloer

Squaro Infinity van Villeroy & Boch

Moderne behaaglijkheid

Villeroy & Boch biedt met functionele meubelcollectie ...

Toon alle 49 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.