Meubels Legato en Avento

De badkamermeubels van Villeroy & Boch bieden een breed palet aan stijlen en smaken, met de juiste balans tussen kwaliteit, design en functionaliteit.

Legato: tijdloos en modern

Het meubilair uit de Legato serie is tijdloos en modern. De collectie is dankzij het ingetogen design een echte allrounder die verschillende stijlen kan dragen. De collectie mixt en matcht bijzonder goed met de diverse andere collecties van Villeroy & Boch. De meubellijnen zijn geheel naar persoonlijke smaak te customizen. Er is keuze uit diverse kleuren, materialen en afwerkingen. De matte finish Black Matt Lacquer steekt bijvoorbeeld prachtig af tegen helderwit keramiek. En een afwerking van houtfineer in diverse tinten, van donker notenhout tot licht eiken, zorgt voor een warm en natuurlijk effect. Of kies voor het trendy helderwitte White Wood, met verfijnd houtnerf-effect, voor een rustige basis met sprankelende elementen. Bijzonder in de lijn: de wastafelconsole. Afgeronde hoeken maken dat het bovenblad van dit meubel lijkt te zweven. Dit effect kan worden versterkt met dimbare LED-verlichting.

Bekijk hier de gehele Legato meubelcollectie

De Avento collectie van Villeroy & Boch biedt een complete badkamerinrichting, óók voor kleinere ruimtes. Avento staat voor praktische functionaliteit en betaalbaar hedendaags design. Maak een keuze uit een breed scala aan maten, kleuren en materialen en creëer zo de ideale badkamer, perfect op maat. 

Avento is verkrijgbaar in diverse afmetingen en is daarom geschikt voor elk type ruimte. De collectie biedt talloze oplossingen voor de kleinere badkamer of gastenbadkamer, maar ook voor lastig in te delen ruimtes met hoeken en inhammen. De Avento wastafels zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen van 45 tot 100 cm. Bijzonder is de wastafelconsole met dubbele wastafel voor twee kranen, met een breedte van slechts 100 cm. Ook biedt de serie een compact toilet van maar 530 mm. Avento is bovendien heel praktisch vormgegeven, met veel bergruimte. Dat is dus genieten van een complete badkamer, óók op een kleiner oppervlak.

De Avento collectie heeft een moderne en lichte look, met smalle randen. De meubelfrontjes met acrylfinish zijn beschikbaar in vier kleuren. Nieuw is de meubellijn van houtfineer in de kleur ‘Elm Impresso’, voor een natuurlijke touch in de badkamer.

Bekijk hier de gehele Avento meubelcollectie