Black & White Villeroy & Boch

De Black & White spa van Villeroy & Boch heeft een bedieningsapp en is uit te rusten met diverse comfort verhogende opties.

De Black & White Edition spa van Villeroy & Boch

Of u nu van klassiek, extravagant of modern houdt, de Black & White Edition spa uit de Comfort Line van Villeroy & Boch matcht altijd. Met de heldere lijnen en zwarte en witte elementen maakt u een elegant statement. De handige bedieningsapp biedt de mogelijkheid om, bijvoorbeeld onderweg naar huis, op afstand alvast de juiste watertemperatuur in te stellen. De outdoor whirlpool is uit te rusten met diverse comfort verhogende opties: LED-verlichting met instelbare kleur, een besturingssysteem met digitale display en comfortabele nekkussens. Er zijn twee modellen: R6L met vier zitplaatsen en R7 met tot zes zitplaatsen.

Persoonlijke massage

Bij alle outdoor whirlpoolbaden van Villeroy & Boch heeft u keuze uit diverse JetPaks™: uitneembare rugdelen, voorzien van massagejets, die op iedere zitting van uw Villeroy & Boch whirlpool passen. De JetPaks zijn via een kliksysteem eenvoudig onderling te combineren en verwisselen. Zo richt u uw whirlpoolbad helemaal in zoals u dat wilt. Ook als uw spa al met water gevuld is.