Artis: Sterke kleuren.

De innovatieve Artis wastafels van Villeroy & Boch brengen meer kleur en exclusiviteit in uw badkamer.

Artis opzetwastafelcollectie

De wastafels in de Artis collectie van Villeroy & Boch zijn gemaakt van uitzonderlijk fijn keramiek (TitanCeram) en zien er strak en modern uit. De wastafels hebben een uniek kleurenconcept, welke is ontwikkeld door de internationale designer Gesa Hansen.

De badkamer is nu meer dan ooit een ruimte waarin we ons terugtrekken en tijd maken voor ontspanning. De stijl ligt in het verlengde van het interieur van je huis. Een trend is dat er steeds meer kleuren toegepast, om bijvoorbeeld een accent aan te brengen.

Verschillende vormen en kleuren

Geïnspireerd op de kleuren van de verschillende jaargetijden in Parijs creëerde de Duits-Deense designer Gesa Hansen een vernieuwend kleurenconcept met vijftien verschillende tinten uit de kleuren: groen, geel, roze en blauw. Ook zijn ze verkrijgbaar in de meer gangbare kleuren wit, grijs en zwart. 

De Artis wastafels zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen: rond, ovaal, rechthoekig, en vierkant. Ze staan mooi op een blad van hout of marmer of combineer ze voor meer opbergruimte met een stijlvol meubel.

Voor welke kleur en vorm ga jij?

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl/producten/badkamer-en-wellness/badkamerinrichting/inspiratie/kleur-in-de-badkamer.html.