12 resultaten badkamer

Group Nivelles is de producent van de merken Assenti, Dzignstone en de I-drain.

Dealers

Dansani werd opgericht in 1983. Het begon allemaal met Thomas Bjerrum - ook vandaag nog lid van de directie - in een kleine werkplaats en met een idee. Dit idee groeide in de loop der jaren uit tot een succesvol concept in de badkamerbranche. Dansani ontwikkelt, ontwerpt en produceert veelzijdige inrichtingsconcepten voor de badkamer.

Dealers

Met Duravit komt Wellness bij u thuis

Dealers

Als mondiaal georiënteerde onderneming is de Geberit Groep de Europese marktleider in sanitaire producten.

Dealers

Bij Geesa houden ze van badkameraccessoire met design, van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing.

Dealers

Hansgrohe is het A-merk voor douches, badkamerkranen en keukenkranen. Kwaliteit, duurzaamheid, gemak en design staan voorop.

Dealers

Hotbath is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerpen, kraanproductie.

Dealers

Achter elk Kinedo-product staat innovatie, design, kwaliteit en excellente knowhow. Producten worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd in drie fabrieken in Frankrijk en over de hele wereld geëxporteerd. Het assortiment bestaat uit Kinemagic® (van bad naar douche-oplossing), Duo® (douche en bad inéén) en een grote range douchecabines, douchebakken, douchewanden, douchepanelen, badwanden en wellness-producten.

Dealers

Pelipal: Badmeubelen in iedere afmeting voor elke badkamer !!

Dealers

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vind je bij Primabad. Als Nederlandse fabrikant van MDF badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment zijn ze gevestigd in het Brabantse Veghel. Vanuit hier beleveren ze dagelijks een groot aantal dealers in Nederland, België en Duitsland.

Dealers
1
2