Profielfoto van Radson N.V.

Radson N.V.

Vogelsancklaan 250,  3520  Heusden-Zolder

003211813141
Website

Bedrijf

Warmte maakt van een huis een thuis. Nooit eerder was warmte zo mooi, makkelijk en aantrekkelijk. Met Radson kiest u dan ook voor een totaaloplossing . Of u nu gaat bouwen of renoveren, bij ons kunt u altijd terecht voor advies op maat. Radson biedt een uitgebreid assortiment aan radiatoren, in diverse designs, afmetingen en kleur en. Daarnaast vindt u bij Radson ook een brede selectie elektrische radiatoren en vloerverwarmingssystemen.

Historiek
Radson, in 1966 als een familiebedrijf opgericht, is reeds decennialang een toonaangevende Europese producent van hoog kwalitatieve radiatoren en vloerverwarming.

Sinds 1990 maakt Radson deel uit van de Finse Purmo Group (bijkomende info, zie onderaan). Radson bouwde een stevige internationale reputatie op dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire principe ‘2 op 1’, dwz. 2 convectorlamellen op 1 enkel warmwaterkanaal. Deze innoverende lastechniek, in combinatie met de specifieke vormgeving van het binnenpaneel van de radiator, verzekert een hoge warmte-afgifte én een snelle opwarming.

Totaalaanbod verwarmingsoplossingen
De industriële terreinen beslaan ongeveer 75.000 m2 waarvan bijna 40.000 m2 Als totaalaanbieder van verwarmingsoplossingen hanteert Radson een full range-benadering. Hedendaagse paneelradiatoren, handige plint- radiatoren, stijlvolle designradiatoren, traditionele kolomradiatoren, trendy badkamerradiatoren, functionele elektrische radiatoren, ventilo- convectoren en innovatieve vloerverwarmings- systemen.

Radson streeft naar een totaalaanbod waarbij design en functionaliteit gecombineerd worden. Een voorraad van ca. 90.000 radiatoren garandeert een brede waaier aan keuzemogelijkheden en korte levertermijnen.
Bovendien biedt Radson een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op haar volledige assortiment radiatoren én vloerverwarming !

Kwaliteit & Milieuzorg
Naast het aanbieden van kwaliteitsproducten (ISO 9001-14001 TÜV-certificaat), investeert Radson continu in kwaliteit en innovatie, rekening houdend met het milieu.
In haar productieproces streeft Radson naar een minimaal verbruik van grondstoffen, energie, water, een vermindering van het geluidsniveau en de luchtuitstoot.
Radson bewijst elke dag opnieuw dat water- en lucht- zuivering, geluidsbeheersing en warmterecuperatie perfect samen kunnen gaan met een gezonde rentabiliteit. Grenzend aan een natuurgebied wil Radson zich op een harmonieuze manier met oog voor de natuurverder blijven ontplooien.

Rettig group, de kracht van een bedrijf op wereldniveau
Met een jaaromzet van ca. 640 mio. Euro, een jaarlijks productievolume van 9 mio. radiatoren en eenpersoneelsbestand van meer dan 3.000 werknemers, bekleedt Rettig de mondiale nr. 1 positie als belangrijkste producent van radiatoren en vloerverwarming.
Deze positie wordt ondersteund door een aantal sterke internationale zustermerken (o.a. Purmo, Finimetal, Vogel & Noot), pan-Europese marketingactiviteiten en door een veelzijdig en innovatief productaanbod.

Meer informatie
Voor meer informatie en inspiratie bzoek ook eens onze website: https://www.warmtevoorelkmoment.nl/