Profielfoto van Radson

Radson

Vogelsancklaan 250, 3520 Heusden-Zolder

Over ons

Warmte maakt van een huis een thuis. Nooit eerder was warmte zo mooi, makkelijk en aantrekkelijk. Met Radson kiest u dan ook voor een totaaloplossing . Of u nu gaat bouwen of renoveren, bij ons kunt u altijd terecht voor advies op maat. Radson biedt een uitgebreid assortiment aan radiatoren, in diverse designs, afmetingen en kleur en. Daarnaast vindt u bij Radson ook een brede selectie elektrische radiatoren en vloerverwarmingssystemen.

Radson is een merk van de Purmo Group en gespecialiseerd in duurzaam klimaatcomfort binnenshuis, door middel van innovatieve oplossingen voor verwarmen en koelen.
Het uitgebreide productaanbod omvat radiatoren, badkamerradiatoren, vloerverwarming, convectoren, kraanwerk en bedieningen en warmtepompen.

Purmo Group is een Finse onderneming en de Europese leider in hun branche. Met 3.300 professionals zijn ze wereldwijd actief op meer dan 50 locaties in 26 landen en produceren, verkopen en distribueren ze kwaliteitsproducten aan klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsinki, Finland.

Meer info: www.radson.com/nl

Ben je op zoek naar inspiratie, leuke indoor-tips of advies voor de juiste verwarmingsoplossing? Neem ook eens een kijkje op ons inspiratieplatform www.warmtevoorelkmoment.nl 

Dealers

laatst toegevoegd

WOLF KLIMAAT SERVICE BV

VELTHOVEN VAN EN KRUIJSSEN

VAN ZANDVOORT HANDELSOND. BV

van der Vleuten Handelsonderneming

Technisch Buro G.J. van Slooten

TECHN. BEDR. W. MINNESMA

STRIK VAN SEGGELEN

Ontdek de 109 dealers