Profielfoto van Radson

Radson

Vogelsancklaan 250, 3520 Zonhoven
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Warmte maakt van een huis een thuis. Nooit eerder was warmte zo mooi, makkelijk en aantrekkelijk. Met Radson kiest u dan ook voor een totaaloplossing . Of u nu gaat bouwen of renoveren, bij ons kunt u altijd terecht voor advies op maat. Radson biedt een uitgebreid assortiment aan radiatoren, in diverse designs, afmetingen en kleur en. Daarnaast vindt u bij Radson ook een brede selectie elektrische radiatoren en vloerverwarmingssystemen.

Radson is een merk van de Purmo Group en gespecialiseerd in duurzaam klimaatcomfort binnenshuis, door middel van innovatieve oplossingen voor verwarmen en koelen.
Het uitgebreide productaanbod omvat radiatoren, badkamerradiatoren, vloerverwarming, convectoren, kraanwerk en bedieningen en warmtepompen.

Purmo Group is een Finse onderneming en de Europese leider in hun branche. Met 3.300 professionals zijn ze wereldwijd actief op meer dan 50 locaties in 26 landen en produceren, verkopen en distribueren ze kwaliteitsproducten aan klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsinki, Finland.

Meer info: www.radson.com/nl

Ben je op zoek naar inspiratie, leuke indoor-tips of advies voor de juiste verwarmingsoplossing? Neem ook eens een kijkje op ons inspiratieplatform www.warmtevoorelkmoment.nl 

Dealers

laatst toegevoegd
Sanitairspecialist Tegro Sanitair's profielfoto

Sanitairspecialist Tegro Sanitair

WOLF KLIMAAT SERVICE BV's profielfoto

WOLF KLIMAAT SERVICE BV

ZWOLSMAN BV's profielfoto

ZWOLSMAN BV

VELTHOVEN VAN EN KRUIJSSEN's profielfoto

VELTHOVEN VAN EN KRUIJSSEN

VAN ZANDVOORT HANDELSOND. BV's profielfoto

VAN ZANDVOORT HANDELSOND. BV

van der Vleuten Handelsonderneming's profielfoto

van der Vleuten Handelsonderneming

Technisch Buro G.J. van Slooten's profielfoto

Technisch Buro G.J. van Slooten

Ontdek de 108 dealers