Foto: Duravit_collage

Duravit lanceert innovatieve en unieke badkameroplossingen

De Salone del Mobile in Milaan biedt Duravit de perfecte setting om zijn nieuwste creaties en innovaties te presenteren onder het motto “Honoring Design Heritage, Embracing Evolution.”

22 April 2024

Aurena: architecturale badkamerserie met tijdloze elegantie van Antonio Citterio
Sivida: strakke kleurharmonie van Philippe Starck
Starck Barrel: visionair ontwerp en elegante upgrade

De designbadkamerleverancier uit het Zwarte Woud presenteert in samenwerking met de Italiaanse architect Antonio Citterio zijn eerste serie: Aurena. De tijdloze badkamercollectie neemt de Gulden Snede als basis voor DE ontwerpbenadering, waardoor een krachtige esthetische harmonie ontstaat.

Een andere nieuwkomer in het productportfolio is de wastafelserie Sivida by Philippe Starck met fluweelzachte wastafels van mineraalgietwerk en bijpassend badkamermeubilair. De perfect uitgebalanceerde combinatie van gebogen en hoekige designelementen wordt bovendien geleverd in een op elkaar afgestemd kleurenpalet.

De Starck Barrel, een gevestigde favoriet sinds 1994, is opnieuw geïnterpreteerd ter gelegenheid van zijn 30-jarig jubileum, een proces dat zowel de ontwerpidentiteit van het stuk behoudt als ook mogelijkheden biedt voor individueel ontwerp.

www.duravit.nl

Reacties