Profielfoto van Dansani

Dansani

Postbus 1263, 3890 BB Zeewolde

Over ons

Dansani werd opgericht in 1983. Het begon allemaal met Thomas Bjerrum - ook vandaag nog lid van de directie - in een kleine werkplaats en met een idee. Dit idee groeide in de loop der jaren uit tot een succesvol concept in de badkamerbranche. Dansani ontwikkelt, ontwerpt en produceert veelzijdige inrichtingsconcepten voor de badkamer.

Bedrijfsprofiel / visie

Dansani – Specialist in badkamerinrichting

De Deense fabrikant Dansani is voornamelijk gespecialiseerd in de inrichting van de badkamer. Dit biedt als belangrijk voordeel dat alle aandacht, vanaf het ontwerp en de productie tot aan de verkoop en marketing, volledig op de badkamer is gericht. Kenmerken van de Dansani badkamermeubelcollecties zijn: hoogwaardig Deens design, praktische functionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit. Dansani maakt gebruik van eerlijke materialen en is open over het materiaalgebruik: wanneer Dansani het heeft over hout, dan wordt ook daadwerkelijk hout bedoeld en geen folie met houtdecor.

Dansani werd opgericht in 1983. Het begon allemaal met Thomas Bjerrum - ook vandaag nog lid van de directie - in een kleine werkplaats en met een idee. Dit idee groeide in de loop der jaren uit tot een succesvol concept in de badkamerbranche. Anno 2010 Dansani ontwikkelt, ontwerpt en produceert veelzijdige inrichtingsconcepten voor de badkamer.

Productie, verkoop en marketing
De meubels worden in Denemarken geproduceerd. Bij het Dansani hoofdkantoor in Haderslev, in Zuid-Denemarken, is tevens de moderne fabriek gevestigd. Ook de verkoop en marketing worden gecoördineerd vanuit Denemarken. Zo volgt Dansani de producten van begin tot eind en wordt niets aan het toeval overgelaten. Vanuit Denemarken wordt geëxporteerd naar diverse landen binnen Europa. Het bedrijf biedt werk aan meer dan 200 medewerkers en realiseert een omzet van ruim 34 miljoen euro per jaar. Dansani heeft verkoop- en dochtermaatschappijen in verschillende Europese landen. In Nederland is een Dansani dochteronderneming gevestigd in Zeewolde.

Deens Design
Dansani medewerkers zijn ervaren vakmensen, met een passie voor Deens Design van hoogwaardige kwaliteit. In samenwerking met de professionele designers Jeanette Vecht en Rasmus Kjær worden hoogwaardige meubelconcepten ontwikkeld, waarin design, functionaliteit en flexibiliteit op natuurlijke wijze hand-in-hand gaan. Vecht & Kjær hebben zich gespecialiseerd in ontwerpen voor de badkamer. De badkamermeubelseries zijn gebaseerd op modulaire basiselementen die naar wens kunnen worden gecombineerd, afhankelijk van persoonlijke inrichtingswensen en de beschikbare ruimte. De Dansani-series kunnen worden toegepast in nieuw te bouwen badkamers, bij badkamerrenovatie of voor een restyling van de bestaande badkamer. De series zijn niet alleen flexibel in opbouw, maar ook in uitstraling. Binnen eenzelfde serie kan gekozen worden voor verschillende sferen, kleurstellingen en materialen. Zo kunnen de kastdeuren bijvoorbeeld worden uitgevoerd in glas, staal, teak, wit eiken of warm kersenhout.

Brede doelgroep
De producten van Dansani spreken een brede doelgroep aan: van jong tot oud, van single tot gezin. Wat Dansani liefhebbers gemeen hebben is een voorliefde voor goed design, kwaliteit en praktische functionaliteit. Door de modulaire opbouw van de Dansani series bestaat de mogelijkheid om zowel een complete badkamer in te richten of te starten met een enkel stuk om daar later, gefaseerd elementen aan toe te voegen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.dansani.nl/nl-nl/