Profielfoto van Van der Meulen

Van der Meulen

De Giek 14, 9206 AT Drachten
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 21:00
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:30 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Al ruim 50 jaar zijn we als familiebedrijf de specialist voor jouw nieuwe badkamer. In onze luxe showroom in Drachten, vlakbij Surhuisterveen, laten wij je graag onze unieke badkameropstellingen zien.

Ben je van plan om je badkamer te renoveren? Wij, van Van der Meulen, nemen graag het project uit handen. We ontzorgen u van A-Z, van badkamerontwerp tot badkamerinstallatie. Als je in Friesland op zoek bent naar het beste advies en de mooiste badkamers, ben je bij ons aan het juiste adres.

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Daarom wil je dat het project tot in de puntjes verzorgd wordt. Er komen in een badkamer veel onderdelen samen. Denk aan bouwtechnisch werk, elektra, loodgieterswerk, stucwerk en de montage van het sanitair.

Onze badkameradviseurs onder leiding van Janny en Andre Hofman staan graag voor je klaar om je te voorzien van een uitgebreid en eerlijk advies. Nadat we goed naar je geluisterd hebben maken we een badkamerontwerp dat past bij je budget, gezinssamenstelling en wensen.

Maak een afspraak 


Aangesloten bij