Axor Starck Organic: Harmonie van hoofd en hart

De collectie combineert uniek design met een duurzame omgang met water.

“De essentie van ons werk is voor mij om mensen in staat te stellen gefascineerd te raken door water”, zegt Philippe Grohe, brandmanager van Axor, “en innovatieve oplossingen aan te bieden van het hoogste esthetische en technische niveau.”

Uniek design
De focus op de essentie van de dingen was de belangrijkste inspiratiebron van Starck voor deze nieuwe collectie. In het unieke, organische maar minimalistische design zien we lijnen en vormen die we ook terug vinden in de natuur. Dit is kenmerkend voor de collectie Axor Starck Organic.

De twee grepen vallen optisch weg in het kraanhuis. In welke positie de grepen ook staan, het silhouette blijft perfect ergonomisch en in harmonie met de omgeving. Axor Starck Organic past heel natuurlijk in de meest uiteenlopende badkamer stijlen en is een echte blikvanger in iedere omgeving.

Pionieren hoe een laag waterverbruik een nieuwe beleving en sensatie kan brengen, zonder concessies te doen aan functie en comfort.
Met de nieuwe revolutionaire, waterstraal zet de Axor Starck Organic wastafelmengkraan een nieuwe standaard: een waterverbruik van slechts 3,5 l/min met behoud van alle functionaliteiten en comfort. Sterker nog, meer comfort! Als er meer water nodig is, kan de waterdoorlaat worden verhoogd naar 5 l/min.

Innovatief en duurzaam
Net als alle andere Axor kranen wordt Axor Starck Organic exclusief geproduceerd in de Axor fabriek nabij het hoofdkantoor van Hansgrohe in Schiltach, Zwarte Woud Duitsland. Deze fabriek is één van de modernste in zijn soort, zeker op het gebied van duurzame prestaties. Voor Axor betekent “Made in Germany” meer dan een locatie. Het staat voor de ultieme kwaliteit en vakmanschap in de breedste zin van het woord.

Ontdek AXOR Starck Organic

“Natuur voelt zich overal thuis”: een complete badkamercollectie
De Axor Starck Organic collectie bestaat uit meer dan 40 producten voor gebruik in de badkamer. De kranen zijn een echte blikvanger in de badkamer en passen harmonieus bij meerdere badkamerstijlen: “Natuur voelt zich overal thuis”, aldus Philippe Grohe.

Laat je inspireren