hansgrohe ShowerSelect comfort en DuoTurn

Twee hansgrohe bedieningselementen die worden gekenmerkt door een puristische vormgeving die er licht uitziet.

Bij hansgrohe ontwikkelen we inbouwthermostaten verder: met twee nieuwe designafbouwdelen voor comfortabel douchen met veel bewegingsvrijheid en een aangenaam gevoel van ruimte. Beide eenheden kunnen snel en makkelijk worden gemonteerd. Wie de vorm of kleur van zijn badkamerkranen wil veranderen, kan de sets op elk moment en zonder veel moeite vervangen.

ShowerSelect Comfort

Het stijlvolle design van ShowerSelect Comfort maakt van de douche een artistieke blikvanger. De uitstraling is ingetogen en sluit aan op de goede stijl van je klant. Met deze inbouwthermostaat kunnen alle douche-elementen intuïtief worden bediend. Schommelingen in temperatuur en waterdruk worden voor de beste douche-ervaring voorkomen.

De minimalistisch vormgegeven waterregelaars zijn 40 procent platter dan vroegere hansgrohe afbouwdelen en bieden daarmee nog meer vrije ruimte in de douche en zijn makkelijk schoon te maken. We bieden drie puristische designvormen aan: E, S en Q. Daarbij staat E voor hoekig, S voor rond en Q voor SoftCube. Voor de oppervlakken kan de klant kiezen uit chroom, mat zwart, mat wit, Brushed Black Chrome en Brushed Bronze. De afbouwdelen zorgen voor een nieuwe comfortabele dimensie. Intuïtieve bediening van maximaal vier functies met één druk op de knop – met hoogwaardige Select-knoppen van metaal over het hele oppervlak. De ingebouwde volumebediening zorgt voor duurzaam waterverbruik. Ook is de bediening uitgerust met de temperatuurbegrenzing SafetyStop dit is een bescherming tegen verbranden, vooral voor kinderen en mensen met een beperking.

DuoTurn

DuoTurn combineert intuïtieve bediening met strak, vlak design, voor douche en bad. Met deze nieuwe generatie van de hansgrohe inbouwmengkraan kunnen je klanten de drukte van het dagelijks leven van zich af laten glijden en voor comfort kiezen. Want met DuoTurn schakel je in een handomdraai over van de hoofddouche op de handdouche. Een simpel alternatief voor de omstelling met trekmechanisme. Bovendien kunnen de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid heel makkelijk worden ingesteld.

De platte inbouwkranen bieden extra ruimte, passen in elke badkamerinrichting en kunnen met alle hansgrohe series worden gecombineerd. Door aan de grepen te draaien, worden de hoofd- of handdouche aangezet en de temperatuur en waterhoeveelheid ingesteld. De grepen zijn vlak en op een hoogte uitgelijnd. De kardoes is in het midden geplaatst. Verkrijgbaar in drie puristische designvormen (E, S en Q – hoekig, rond en SoftCube) en in vier moderne FinishPlus oppervlakken.

Bekijk de hansgrohe ShowerSelect Comfort en DuoTurn collectie nu!