hansgrohe Vernis

Betaalbaar, betrouwbaar en elegant: hansgrohe introduceert met Vernis een lijn kranen en douches in chroom en mat zwart

Wie houdt van ronde, vloeiende vormen, kiest voor Vernis Blend. Vernis Shape staat voor geometrisch design, strakke lijnen en rechte grepen. Alle producten zijn zowel als Shape als ook als Blend- variant beschikbaar. In chroom passen ze goed bij bestaande badkamerdesigns, de mat zwarte varianten zetten stoere kleuraccenten in moderne badkamers.

Achter de veelvoud aan vormen en kleuren schuilen praktische details en technieken van hansgrohe. Om kalk eenvoudig te verwijderen, zijn de douches voorzien van Quickclean-noppen waar je de kalk eenvoudig vanaf kunt wrijven. De waterbesparende EcoSmart-douches verbruiken slechts 9 liter per minuut. Dit geldt niet alleen voor de handdouches, maar ook voor de grotere douchesets en regendouches. Met grote straalplaten met een diameter of oppervlak tot 23 cm lever je in ieder geval niets aan comfort in.

Dezelfde waterbesparende techniek is ook terug te vinden bij de wastafelkranen; deze verbruiken dankzij de EcoSmart en AirPower-technologie maximaal 5 liter per minuut. Of u in de badkamer nu een klassieke wastafel of een vrijstaande waskom heeft; de kranen zijn in verschillende uitloophoogtes (ComfortZones) verkrijgbaar, zodat iedereen zijn handen kan wassen zonder dat het water al te veel opspat. Ervaar het verschil met hansgrohe.

Ontdek de Vernis

Laat je inspireren