Ontdek de hansgrohe Zesis M33: Functionele en Stijlvolle Keukenmengkraan

Ben je op zoek naar een keukenmengkraan die functionaliteit biedt, binnen je budget past en eenvoudig te installeren is?

De hansgrohe Zesis M33 voldoet aan al deze eisen en past perfect in een moderne keuken met zijn stijlvolle uitstraling. Deze minimalistische kraan is beschikbaar in twee hoogtes, met twee straalsoorten en drie aantrekkelijke afwerkingen. Kies de variant die het beste aansluit bij jouw werkprocessen en keukenstijl, en geniet van de eenvoudige bediening die hansgrohe merkkwaliteit biedt.

Functionele Hoogtes en Straalsoorten

De Zesis M33 mengkraan combineert functionaliteit zonder concessies te doen. De Zesis M33 2jet, met een uittrekbare vuistdouche en twee straalsoorten (laminaire straal en douchestraal), biedt twee ComfortZone hoogtes: 15 cm en 16 cm. Deze kraan heeft een kunststof uittrekbare uitloop, optioneel verkrijgbaar met de sBox voor een uittreklengte van 76 cm. Met een simpele omstelling op de uitloop kun je gemakkelijk van straalsoort wisselen. Daarnaast is er de Zesis M33 1jet, die een normale straal biedt in een ComfortZone hoogte van 150 mm.

Stijlvolle Keukencombinaties

De Zesis M33 biedt flexibiliteit en stijl met een metalen uittrekbare vuistdouche en sBox-optie. Of je nu je keukenstijl wilt vernieuwen of een bijzonder accent wilt toevoegen, de Zesis M33 biedt drie aantrekkelijke hansgrohe oppervlakken: mat zwart, chroom en roestvrijstalen finish. Deze afwerkingen maken het eenvoudig om de kraan aan te passen aan de stijl van je keuken.

Eenvoudig en Stressvrij Gebruik

Bij enkele Zesis M33 modellen is de slanggeleiding sBox lite beschikbaar. Dit slimme mechanisme voorkomt dat de slang van de uittrekbare vuistdouche vast komt te zitten of verdraait in de onderkast. Dit zorgt voor flexibele watervoering en soepele werkprocessen aan de spoelbak.

Duurzaam en Efficiënt

De Zesis M33 past perfect in een duurzame levensstijl. De Eco-variant beperkt de doorstroomhoeveelheid tot maximaal 6 liter per minuut, zonder in te boeten aan efficiëntie. Daarnaast zorgt de CoolStart-technologie ervoor dat warm water alleen stroomt wanneer je het echt nodig hebt, wat bijdraagt aan water- en energiebesparing.

Met de hansgrohe Zesis M33 kies je voor een keukenmengkraan die functionaliteit, stijl en duurzaamheid combineert.