Bereken wat je kunt besparen met de Hansgrohe waterbespaarcalculator

Ben je op zoek naar een nieuwe mengkraan of douche? En vind je het ook belangrijk dat deze water en energie bespaart? Ontdek hoeveel je kunt besparen met de Hansgrohe waterbespaarcalculator.

Veel hansgrohe producten beschikken over de milieuvriendelijke EcoSmart-technologie die de waterdoorlaat automatisch beperkt. Het lage verbruik is goed voor je portemonnee en goed voor het milieu.

Water besparen – en iets teruggeven aan onze planeet

Bereken het Verschil met EcoSmart en CoolStart
Met hansgrohe producten bespaar je automatisch kostbare grondstoffen. Onze douches met EcoSmart-technologie verbruiken tot wel 60 procent minder water dan traditionele producten.

Waterkosten Berekenen: Bespaar met hansgrohe
Met de hansgrohe waterbespaarcalculator ontdek je snel en eenvoudig hoeveel je kunt besparen met hansgrohe producten. Daarnaast zie je hoeveel bomen water kunnen krijgen dankzij jouw besparing. Ga aan de slag: bereken eerst je waterkosten en begin met besparen!

Douches: EcoSmart Besparingen
Met de bespaarcalculator kun je het positieve effect van een EcoSmart-douche op jouw water- en energierekening berekenen. Afhankelijk van het type douche, zoals de Raindance Select, berekent de online tool jouw besparingspotentieel.

Mengkranen: EcoSmart en CoolStart
Alle hansgrohe wastafelmengkranen zijn uitgerust met EcoSmart, waardoor je waterverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Het vervangen van je oude kraan door een nieuwe hansgrohe kraan is altijd de moeite waard. Bovendien bespaar je waardevolle energie met mengkranen die zijn uitgerust met CoolStart-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat warm water alleen stroomt wanneer je het echt nodig hebt.

Advies: Waterbespaartips
Lees de waterbespaartips van hansgrohe om te ontdekken hoe kleine veranderingen in je dagelijkse gewoonten kunnen helpen het waterverbruik te verlagen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of kom langs in The Water Studio Amsterdam. Uiteraard kun je ons ook volgen op social media. Ook staan onze verkooppunten klaar om je een goed avies te geven.