hansgrohe Vivenis

Een waterval voor wellnessmomenten binnen handbereik. Ervaar een compleet nieuwe waterbeleving met de nieuwe Vivenis kranenserie van hansgrohe.

Vivenis overtuigt met een waterbelevenis die zorgt voor wellnessmomenten tijdens dagelijkse rituelen in de badkamer. De breedste straal in het hansgrohe assortiment is dankzij de AirPower technologie met lucht verrijkt en uiterst zacht en vol.

De vormen van deze serie springen in het oog: Met hun fraai gevormde, ergonomische greep nodigen zij uit om aangeraakt te worden en de zacht gebogen uitloop volgt de natuurlijke vormen van het water. Tegelijkertijd is Vivenis zuinig in gebruik: EcoSmart reduceert het waterverbruik tot maar liefst 60% in vergelijking met conventionele wastafelmengkranen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in CoolStart variant, waardoor je bewuster met water omgaat.

De kranenserie is een blikvanger in moderne en elegant ingerichte badkamers. Het complete mengkraanprogramma in een consistente designtaal is verkrijgbaar voor de fontein, het bad en de douche. Laat badkamers schitteren met Vivenis in klassiek chroom, mat zwart of mat wit. De vier verschillende hoogtes van Vivenis bieden optimale bewegingsvrijheid bij de wastafel.

Ontdek Vivenis

Hansgrohe maakt sinds 1901 kranen, douches en andere badkamer- en keukenproducten. Innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak staan hierbij hoog in het vaandel. Bij alle producten van hansgrohe is eigenlijk één ding echt belangrijk: dat je er plezier en gemak aan beleeft én er ook jarenlang plezier van houdt.

Laat je inspireren