Talis Select kranen

Het water bij de wastafel bedienen met één druk op de knop: dat kan met de nieuwe Talis Select wastafelmengkranen van Hansgrohe.

Talis Select wastafelkranen

Met de nieuwe kranenserie Talis Select biedt kranen- en douchespecialist Hansgrohe de comfortabele Select-technologie nu ook bij de wastafel aan. In plaats van de traditionele bedieningsgreep wordt het water nu met één druk op de Select-knop aan- en uitgezet. Een groot voordeel als u bijvoorbeeld met vuile of ingezeepte handen staat: de kraan kan dankzij de handige Select-knop ook met de onderarm of elleboog bediend worden, waardoor deze droog en schoon blijft.

De Talis Select kranen functioneren geheel mechanisch dankzij het speciaal ontwikkelde Select-kardoes. Openen en sluiten van de kraan kan door op de Select-greep te drukken, het instellen van de temperatuur is mogelijk door te draaien aan de greep. Voor dit extra comfort zijn geen stroom of extra toebehoren onder de wastafel nodig.

Talis Select is verkrijgbaar in twee varianten: met een vlakke of met een ronde uitloop en met verschillende ComfortZones: de diverse kraanhoogtes zorgen voor meer bewegingsvrijheid en passen bij vele type wastafels. De heldere symbolen ondersteunen de eenvoudige bediening. Bij alle Talis Select kranen brengt de speciale perlator met EcoSmart technologie het waterverbruik met maar liefst 60% omlaag tot  5 l/min. Door het bijmengen van lucht voelt de waterstraal vol en zacht aan.

Dankzij het nieuwe Talis Select programma kunt u nu de gehele badkamer met de comfortabele Select producten van Hansgrohe uitgerust worden.

Meer van Hansgrohe Bekijk alle

Croma/ Crometta

Met de Crometta 85 Vario/ Unica'Crometta doucheset verfraait u uw badkamer met hoogwaardige Hansgrohe kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. De Crometta 85 Vario handdouche biedt twee straalsoorten. Normaal: een brede en zachte straal en de smalle, harde Vario-straal. Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem is de douchekop eenvoudig te reinigen. Door met slechts één vinger over de siliconen noppen te wrijven, wordt eventuele kalkafzetting gemakkelijk verwijderd. De set is verkrijgbaar met een douchestang van 90 of 65 centimeter en is uit te breiden met een handige zeepschaal.Iets luxer is de Croma 100 Vario/ Unica 'C glijstangset. De Croma 100 Vario handdouche biedt maar liefst 4 straalsoorten: Rain, normaal, shampoo en een massagestraal. Zo kunt u heerlijk varieëren onder de douche! Deze doucheset is voorzien van een handige zeepschaal en verkrijgbaar in een 90 of 65 cm uitvoering.Wilt u het nóg luxer, dan biedt het Croma assortiment van Hansgrohe meerdere soorten Showerpipes met hoofddouches in diverse formaten, een handdouche en bediening middels een comfortabele thermostaat.

Hansgrohe