string(1) "p"

Talis Select kranen

Het water bij de wastafel bedienen met één druk op de knop: dat kan met de nieuwe Talis Select wastafelmengkranen van Hansgrohe.

Talis Select wastafelkranen

Met de nieuwe kranenserie Talis Select biedt kranen- en douchespecialist Hansgrohe de comfortabele Select-technologie nu ook bij de wastafel aan. In plaats van de traditionele bedieningsgreep wordt het water nu met één druk op de Select-knop aan- en uitgezet. Een groot voordeel als u bijvoorbeeld met vuile of ingezeepte handen staat: de kraan kan dankzij de handige Select-knop ook met de onderarm of elleboog bediend worden, waardoor deze droog en schoon blijft.

De Talis Select kranen functioneren geheel mechanisch dankzij het speciaal ontwikkelde Select-kardoes. Openen en sluiten van de kraan kan door op de Select-greep te drukken, het instellen van de temperatuur is mogelijk door te draaien aan de greep. Voor dit extra comfort zijn geen stroom of extra toebehoren onder de wastafel nodig.

Talis Select is verkrijgbaar in twee varianten: met een vlakke of met een ronde uitloop en met verschillende ComfortZones: de diverse kraanhoogtes zorgen voor meer bewegingsvrijheid en passen bij vele type wastafels. De heldere symbolen ondersteunen de eenvoudige bediening. Bij alle Talis Select kranen brengt de speciale perlator met EcoSmart technologie het waterverbruik met maar liefst 60% omlaag tot  5 l/min. Door het bijmengen van lucht voelt de waterstraal vol en zacht aan.

Dankzij het nieuwe Talis Select programma kunt u nu de gehele badkamer met de comfortabele Select producten van Hansgrohe uitgerust worden.