Hansgrohe Finishplus kranen

De gekleurde kranen van FinishPlus geven stromend water een nieuwe dimensie

Geef de badkamer karakter met gekleurde kranen. Met de metallic tinten en matte kleuren van hansgrohe geef je de wastafel, het bad of de douche een persoonlijke uitstraling. Twee populaire hansgrohe kranenseries zijn nu in vijf nieuwe kleurafwerkingen verkrijgbaar. De mogelijkheden voor je badkamer zijn daarmee eindeloos. Zo beken je kleur!

Elegante contrasten

Kranen in matte trendkleuren mat zwart en mat wit vallen in de smaak bij mensen die van moderne architectuur houden. Ze geven de ruimte net dat elegante beetje extra. In combinatie met een wastafel in een donker oppervlak of met gekleurde accessoires in de ruimte komen deze kleuren helemaal tot hun recht. De badkamerkranen in matte kleuren zijn minimalistisch maar elegant en maken je moderne badkamer helemaal af.Modern met bijzondere glansDe stijlvolle glanzende gekleurde kranen in Polished Gold Optic, Brushed Black Chrome en Brushed Bronze zijn zowel elegant als modern. Ze vormen zowel in een donkere als lichte badkamer fraaie contrasten en zijn echte blikvangers. Combineer deze pronkstukken in je badkamer bijvoorbeeld met een muur of vloer zonder voegen in een industriële stijl of met elegante effen kleuren. Zo krijgt je badkamer echt zijn eigen karakter.

Twee vliegen in één klap: FinishPlus gekleurde kranen en de kwaliteit van hansgrohe

Om van de badkamer een stijlvolle ruimte te maken, zijn er naast de Metropol- en Talis E kranen nog veel meer badkamerproducten in de vijf nieuwe oppervlakken verkrijgbaar. Ga voor een wastafelkraan, showerpipe, hoofddouche en hoekstopkraan in dezelfde kleur voor één elegant geheel. Of ga juist bewust voor verschillende kleuraccenten. Zowel bij de Metropol- als Talis E-serie kun je niet alleen kiezen voor verschillende producten voor de douchebediening en het bad, maar ook uit opbouwkranen en varianten om in de muur in te bouwen.

Als je voor FinishPlus kiest, krijg je daar natuurlijk alle kwaliteitskenmerken bij die je van hansgrohe kent: verschillende ComfortZone-hoogtes en een uitstekend design.

Ontdek FinishPlus

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.hansgrohe.nl