De innovatieve keukenkraan met filtersysteem

Water van hoge kwaliteit door toevoeging van waardevolle mineralen. Ontdek de functies van de hansgrohe Aqiturra M91 FilterSystem.

hansgrohe lanceert een nieuwe keukenkraan met filtersysteem: de Aqiturra M91 FilterSystem. Door middel van het innovatieve filtersysteem dat aan de kraan is gekoppeld is het mogelijk extra mineralen toe te voegen aan kraanwater. Water kan hiermee naar ieders individuele wens worden geoptimaliseerd.

Met de MinTec® mineralisatieenfiltertechnologie worden schadelijke stoffen uit het water gehaald en kunnen de mineralen magnesium, calcium,kalium en natrium worden toegevoegd. Doordat kraanwater gefilterd en gemineraliseerd wordt, is het kopen van plastic flessen water overbodig. De Aqiturra M91 FilterSystem is in een variant met L-vormige en ronde uitloopverkrijgbaar en is beschikbaar in chroom, RVS en mat zwart.

Goede hydratatie is een van de belangrijkste voorwaarden voor een gezond lichaam. Drinkwater van hoogwaardige kwaliteit heeft dan ook een positief effect op ons welzijn. De hansgrohe Aqiturra M91 FilterSystem maakt het mogelijk om mineralen als magnesium en calcium aan kraanwater toe te voegen. Met deze keukenkraan is gefilterd water altijd binnen handbereik, waardoor het kopen van water in plastic flessen overbodig wordt. Bovendien kan eenieder die bezig is met een gezondelevensstijl zelf bepalen welke mineralen hij of zij aan het drinkwater toevoegt.

Filters met waardevolle mineralen
Aan de keukenkraan Aqiturra M91 FilterSystem zijn verschillende filters toe te voegen: drie mineraliserende filters, eenkoolstoffilter en een ionenfilter met actief koolstofgehalte. Elk filter heeft zijn eigen werking op het lichaam.

  • Mineralisatiefilter 'Life': bevat een combinatie van magnesium, calcium en kalium om de mineraalbalans in hetlichaam op peil te brengen, verwijdert verontreinigende stoffen en optimaliseert de smaak van het kraanwater.
  • Mineralisatiefilter 'Sport': bevat een combinatie van magnesium, kalium en natrium die bijdraagt aan het herstel vanhet lichaam tijdens en na sportactiviteiten. Verwijdert daarnaast verontreinigende stoffen en optimaliseert de smaakvan het kraanwater.
  • Mineralisatiefilter 'Harmony': bevat een combinatie van magnesium en kalium om de mineraalbalans in het lichaamop peil te brengen. Verwijdert daarnaast verontreinigende stoffen en optimaliseert de smaak van het kraanwater.Wordt aanbevolen bij gebruik van waterontharders.
  • Koolstoffilter: verwijdert verontreinigende stoffen en optimaliseert de smaak van het kraanwater. Met name geschiktvoor gebieden waarin kraanwater een chloorsmaak heeft.
  • Ionenfilter met actief koolstofgehalte: verwijdert verontreinigende stoffen uit het kraanwater en optimaliseert desmaak. Zeer geschikt om te gebruiken in gebieden met hard water.

Twee designvarianten
De Aqiturra M91 FilterSystem is verkrijgbaar in twee designvarianten: een model met een ronde en L-vormige uitloop. Voorbeide varianten is er keuze uit chroom, RVS en mat zwart. Het ronde model heeft een praktische uittrekbare uitloop. Beidevarianten hebben een aparte waterdoorvoer voor gefilterd en ongefilterd water, waartussen middels een druk op de knop kanworden gewisseld. De kraan wordt geleverd met filter, accessoires en ophangsysteem, waarmee het filter- en mineralisatiesysteem onder de gootsteen geïnstalleerd wordt. Het filter neemt weinig ruimte in en is eenvoudig te vervangen. Dit is, afhankelijk van het gebruik, een of twee keer per jaar nodig.