hansgrohe EluPura

De nieuwe toiletten van hansgrohe maken van de badkamer een mooiere plek.

Na de ISH is het officieel, hansgrohe breidt uit. Het aanbod van hansgrohe is aangevuld met toiletten, meubels, wasbakken en spiegels. En wat betreft de EluPura toiletten, die in een stijlvolle badkamer niet mogen ontbreken. De zuinige EluPura toiletten van hansgrohe sluiten met hun universele vormgeving stijlvol en naadloos aan bij de hoge eisen van jouw klanten. Ze zijn in twee designvarianten verkrijgbaar: rond en SoftCube. Daarbij zijn ze perfect te combineren met de meubels, wastafels en spiegels. Handig voor jouw en je klant!

Verschillen in vorm en doorspoeling

Door hun constructie zijn de randloze toiletten makkelijk en efficiënt schoon te maken. Bovendien beschikken ze over een geoptimaliseerde vormgeving aan de binnenkant, waarmee een uitstekend doorspoelresultaat met slechts 4,5 l per spoelbeurt kan worden behaald (geschikte stortbak nodig). EluPura toiletten zijn gemaakt van sanitaire keramiek die lang meegaat. Ze kunnen naar wens met stille automatische sluiting en snelkoppelingen voor toiletbril en deksel worden geleverd.

Ook de EluPura variant met AquaHelix Flush van hansgrohe kan met slechts 4,5 l water per spoelbeurt uitstekende spoelresultaten behalen (geschikte stortbak nodig). Dit komt door de speciale waterkolktechnologie en het geoptimaliseerde binnenontwerp van de toiletpot. Deze innovatieve toiletten zijn in afgerond EluPura S design verkrijgbaar.

De toiletten in twee glazuur soorten beschikbaar; SmartClean is vuilafstotend en zorgt voor makkelijk schoonmaken en HygieneEffect voorkomt dat bacteriën zich op het toilet vermeerderen.

Alle voordelen van EluPura toiletten op een rijtje:
• Beste verkoopkansen door één design dat in de hele badkamer terugkomt. Toilet, meubels, wastafel: alles past perfect bij elkaar.
• We maken het voor jou, maar ook voor je klanten, minder complex door alle producten van hansgrohe waar mogelijk in dezelfde vrachtwagen en op dezelfde tijd te leveren.
• Makkelijk te installeren met de precies passende geluidsisolatiemat. Ook het meegeleverde en vooraf geïnstalleerde bevestigingssysteem maakt de montage ongecompliceerd.
• De combinatie van afgestemde producten voor de badkamer maakt het voor jou en je klanten makkelijker om een keuze te maken: pluspunt voor jouw bedrijf.
• Bij hansgrohe kun je erop vertrouwen dat alle producten aan hoge eisen wat betreft kwaliteit, design en duurzaamheid voldoen.
• Alle producten van één internationaal bekend merk, service en coördinatie door het HG-netwerk met groothandelaren, veiligheid (productkwaliteit- en compatibiliteit).
• Efficient en stijlvol doormiddel van de vormgeving, SmartClean en HygieneEffect.

Bekijk de EluPura nu!