Axor Universal Accessoir

Axor Universal accessoires: een uitgebreid accessoiressysteem dat bestaat uit grepen, rails en planchetten, multifunctioneel en universeel toepasbaar.

Het flexibele systeem maakt het mogelijk verschillende accessoires in één component te combineren. Zo kan één accessoire rail dienen als badgreep, handdoekrek én planchet. Het programma biedt hoogwaardige componenten voor een individuele oplossing. Opvallend is het gebruik van de rails als Axor Citterio E glijstangset, waarbij de kenmerkende ‘Citterio’ stijl in de hele badkamer kan worden herkend.

Tijdloos, elegant design gecombineerd met hoogwaardig vakmanschap onderscheiden de twaalf Axor Universal accessoires. Heldere lijnen en royale oppervlakken geven waarde, zachte rondingen en de contouren zorgen voor elegantie. Materialen zoals verchroomd metaal, spiegelend en wit glas dragen niet alleen bij aan duurzaamheid en hygiëne, maar zijn ook eenvoudig te reinigen. De Axor Universal accessoires kunnen worden gecombineerd met diverse Axor collecties en vele verschillende badkamerinrichtingen.