Talis M54 en Aquno Select M81

Modern, comfortabel en met overtuigende kwaliteit. De keukenmengkraan voor iedere moderne keuken.

De serie Talis M54 van hansgrohe biedt voor iedere moderne keuken de passende keukenmengkraan: een hoge variant voor het vrijstaande keukenblok, een markant designstuk voor het raam of een comfortoplossing onder lage keukenkastjes. Kies uit eenvariant met ronde uitloop, L-vorm of U-vorm. Ook heb je de keuze uit drie exclusieve oppervlakken, die perfect bij de stijl van de keuken passen of een bewust contrast zetten:de kleurafwerkingen mat zwart, chroom of rvs-look. De varianten met uitrekbare uitloop/ uittrekbare vuistdouche kunnen voor een veilige slanggeleiding met de sBox worden gecombineerd. De extra component in de onderkast zorgt bij het gebruik van de uittrekfunctie voor efficiënte werkprocessen, meer flexibiliteit en een langere levensduur van de slang.

Met de exclusieve Aquno Select M81 begint een nieuw hoofdstuk in de keuken: de kraanserie overtuigt met het efficiëntste watergebruik dat ooit in het hansgrohe keukenassortiment is gezien. Geniet van een optimale workflow aan de spoelbak en ga tegelijk bewust met water om. Maximale gebruiksvriendelijkheid en design van het hoogste niveau definiëren een nieuw archetype voor de keuken. In een handomdraai zijn grote pannen en vazen spatarm gevuld of uitgespoeld.

Zowel de M54 -serie als de Aquno Select M81 tillen het begrip 'design-droomkeuken' naar een hoger niveau met bekroond comfort.

Ontdek Aquno Select M81

Ontdek Talis M54