Finoris kranen hansgrohe

De minimalistische Finoris biedt je maximale flexibiliteit

Hoe meer mensen in een huishouden, hoe gevarieerder de behoeften. Hansgrohe creëert met Finoris een stijlvolle, hoogwaardige kranenserie voor elke moderne badkamer met ééngreeps kranen voor wastafel, bad en douche. Met gebruiksvriendelijke functies wil de serie een oplossing bieden voor gezinnen voor de dagelijkse drukte in de badkamer.

Highlight van de serie is de gebruiksvriendelijke mengkraan Finoris Flex. Deze maakt dagelijkse routines aan de wastafel nog makkelijker: spontaan haren wassen, de baby een badje geven of snel een trui wassen: alles is mogelijk dankzij de lange uittrekbare vuistdouche die volledig in de mengkraan is geïntegreerd. Hij glijdt na ieder gebruik zachtjes terug in zijn uitgangspositie. Finoris biedt het comfort van twee straalsoorten: zo kun je gemakkelijk van de laminaire straal voor het uitspoelen van shampoo of handenwassen overschakelen op de PowderRain douchestraal.

De flexibiliteit van Finoris

Alle Finoris producten zijn ontworpen volgens de hoogste maatstaven op gebied van kwaliteit en innovatie – die de omgang met water eens te meer opnieuw uitvindt. Met de waterbesparende EcoSmart-functie wordt het waterverbruik omlaag gebracht naar circa 5 liter per minuut (en bespaar je dus tot 60% water). Om kalk eenvoudig te verwijderen is Finoris voorzien van QuickClean noppen waar je kalk eenvoudig vanaf kan wrijven. Of je in de badkamer nu een klassieke wastafel of een vrijstaande waskom hebt; de Finoris wastafelmengkraan is in verschillende hoogtes verkrijgbaar – passend voor elke fontein. Zo kan iedereen zijn handen wassen zonder dat het water al te veel opspat. Achter de technieken van hansgrohe, schuilt de veelvoud aan kleuren. Kies voor de klassieke chroom afwerking of overweeg spannende combinatiemogelijkheden met matzwart of matwit.

Ontdek de Finoris kraan