AXOR MyEdition

Gepersonaliseerde kraan als platform voor je eigen creativiteit

Onderscheidenheid en eigenheid. Dat is waar AXOR MyEdition voor staat. In een wereld waarin alles is aan te passen aan persoonlijke smaak, biedt AXOR MyEdition een nieuwe dimensie op het gebied van personalisatie. De collectie bestaat uit kranen die naar eigen wens en interieur in de badkamer zijn aan te passen. Hierdoor ontstaan unieke producten voor een individuele inrichting van de badkamer. Ontwerp je eigen designplaat van exclusieve materialen zoals hoogwaardig nappaleer, glanzend spiegelglas, warm notenhoutfineer, elegant Lasa-marmer en nog meer materialen – of een plaat in geheel de wensen van jou AXOR Signature service gerealiseerd. Met de tot 15 AXOR FinishPlus oppervlakken – van geborsteld tot gepolijst, effen of tweekleurig – zijn er in totaal 225 mogelijkheden die je eigen persoonlijkheid weerspiegelen.

Samenwerking Phoenix Design

AXOR MyEdition is een exclusieve collectie dankzij de samenwerking met het winnende 'Red Dot Design Team 2018’: Phoenix Design . Voor het eerst werd de innovatieve PowderRain-technologie toegepast in een kraan, waardoor de AXOR MyEdition kranen een unieke waterstraal hebben. De kranen uit de AXOR MyEdition collectie bestaan uit de lineair vormgegeven body en de afwerking middels een stijlvolle cover. Deze twee onderdelen zijn volledig te personaliseren met verschillende exclusieve materialen en kleurvariaties als 'brushed black chrome' of 'polished gold'.

Deze platen worden in de geavanceerde Physical Vapor Deposition (PVD)-kamers van AXOR gemaakt. Ze zorgen voor onovertroffen kleuren en hoge krasbestendigheid. Luxe moet tenslotte persoonlijk zijn. AXOR MyEdition maakt gebruik van natuurlijke materialen en exclusieve oppervlakken waardoor unieke haptische en optische ervaringen ontstaan. Zo is elke plaat een uniek stuk, het hoogst haalbare bij de wastafel en het bad. Of deze nu naadloos aansluit op het interieurdesign of een statement maakt in de badkamer.

AXOR MyEdition

Ontdek hier de stijlvolle AXOR MyEdition collectie.

AXOR MyEdition ervaren in The Water Studio Amsterdam

In de stijlvolle experience studio van 200m2 staan de collecties en innovaties van AXOR en hansgrohe centraal. Via de twee spectaculaire douchebronnen is een scala aan hoofd- en handdouches te beleven, en technieken en prestaties onder allerlei omstandigheden te ervaren en vergelijken. In de speciale architectenruimte is volop ruimte om te experimenteren met de verschillende kwalitatieve materialen.

AXOR verrast met MyEdition kraan van kunstenaar Pablo Lücker

Kunstenaar Pablo Lücker, bekend van zijn onmiskenbare stijl waarin hij streetstyle mixt met luxe, ontwierp voor AXOR een limited edition MyEdition kraan. De coverplate van deze speciale editie is verfraaid met een lasergegraveerd ontwerp van Lücker. Zijn werk is net als dat van AXOR krachtig door eenvoud, met een persoonlijke touch. Het resultaat is een uniek centerpiece voor in de badkamer.

AXOR MyEdition