Profielfoto van Instamat
Instamat
Spinfondsweg 15, 8171 NT Vaassen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Altijd een heerlijke warme handdoek na een douche of bad

Niets is lekkerder dan jezelf na een warme douche of een verkwikkend bad in te wikkelen in een heerlijke warme handdoek.

Dat kan met de energiezuinige, elektrische handdoekwarmers Jay en Arc van Instamat. Er is altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas, zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming. Een hele fijne en luxe aanvulling op het comfort van je badkamer.

Jay 

De Jay is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal en is ook leverbaar in het soft zwart, soft wit en messing. De aan/uit-knop bevindt zich aan de bovenzijde. Als de handdoekwarmer in bedrijf is, brandt er een licht onder de knop. Het verbruik is ongeveer net zo veel als een kleine gloeilamp. De warmer heeft een hoogtemaat van 1750mm.

Door meerdere warmers naast elkaar te hangen, krijgt de badkamer een extra luxe uitstraling. De Jay kan zowel in nieuwe als bestaande badkamers worden gemonteerd.

Arc

De Arc heeft een hoogtemaat van 1700mm en is beschikbaar in verschillende ontwerpcombinaties namelijk in wit of zwart achterstuk met voorstuk in wit, zwart, geborsteld of gepolijst aluminium.

Als de handdoekwarmer in bedrijf is, brandt er een licht onder de knop. Het led-licht aan de onderzijde, dat naar de vloer is gericht, is een leuke feature dat zorgt voor aangenaam licht in het donker.