Altijd een heerlijke warme handdoek na een douche of bad

Niets is lekkerder dan jezelf na een warme douche of een verkwikkend bad in te wikkelen in een heerlijke warme handdoek.

Dat kan met de elektrische handdoekwarmers van Instamat. Een hele fijne en luxe aanvulling op het comfort van je badkamer.

Nieuw in het assortiment van Instamat is de energiezuinige handdoekwarmer ARC. Stijlvol en modern vormgegeven én gemakkelijk te installeren. De ARC heeft een hoogtemaat van 1700mm en is beschikbaar in verschillende ontwerpcombinaties. Je kunt kiezen uit een wit of zwart achterstuk met een voorstuk in het wit, zwart, geborsteld of gepolijst aluminium. Welke combinatie past bij jouw badkamerstijl?

De aan/uit-knop bevindt zich aan de onderzijde. Als de handdoekwarmer in bedrijf is, brandt er een licht onder de knop. Het led-licht aan de onderzijde, dat naar de vloer is gericht, is een leuke feature die zorgt voor aangenaam licht in het donker.

De ARC is bekroond met de Red Dot Design Award voor innovatief productdesign, deze internationale prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen.

Warmte is de passie van Instamat

Meer informatie en inspiratie? Instamat biedt een trendsettend assortiment (design) radiatoren. Geschikt voor elke ruimte van de woning en passend bij iedere interieurstijl.

Ontdek hoe mooi warmte kan zijn: www.instamat.nl.

Profielfoto van Instamat
Instamat
Spinfondsweg 15, 8171 NT Vaassen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten