Vijf keer leuke toiletinspiratie 

Een saai toilet? Niet meer met deze vijf inspirerende voorbeelden!

Jaimy van de Wal 29 Mei 2019

Een toilet is een plek waar je niet heel vaak bent, maar wel vaak genoeg om het leuk in te richten! Maar hoe fleur je dat kleine kamertje nou echt op? Pinterest staat vol met inspiratie voor het opleuken van het toilet. Hier zijn vijf leuke voorbeelden!

Boter, Kaas en Eieren

Bron

Wees creatief met een voorraad toiletpapier en maak er een Boter, Kaas en Eieren spelletje van!

Letterbord

Bron

Dit is persoonlijk mijn favoriet, het letterbord op de wc voor geweldige quotes. Met een letterbord op het toilet kan je creatief worden en grappige quotes plaatsen zoals deze op de foto, maar je kan er ook korte notities op kwijt. Superhandig!

Wolk van toiletpapier

 

Bron

Een grote voorraad toiletpapier en weet je niet meer waar je het kwijt moet? Dan is deze wolk van toilet papier een superhandige uitkomst. Het ziet er ook nog eens schattig uit!

Woordzoeker

Bron

Vergeet je wel eens je telefoon mee te nemen naar het toilet en begint de verveling dan al in te slaan? Zet een woordzoeker in de wc! Het is niet alleen een leuke decoratie, het is ook nog eens vermakelijk.

Creatief met spiegels

Bron

Een spiegel in de wc is wel erg handig. Met verschillende soorten spiegels creëer je een gezellige sfeer in de wc. Hang ze een beetjes speels op en het veranderd in een waar kunstwerk!

Op het internet zijn nog veel meer van dit soort inspirerende ideeën. Heb jij ook een leuke gezien? Deel hem dan vooral met ons op de Inspiratiepagina van WONEN.nl! 

Reacties