Nieuwe douchedeuren van Novellini onder de naam N180

Voor de moderne badkamer

Douchedeuren met een sterke identiteit
Novellini introduceert een nieuwe generatie douchedeuren onder de naam N180, een serie met een sterk karakter en een stevige horizontale handgreep die ook als handdoekhouder kan worden gebruikt.

“Coloratissimi” van Novellini
Nieuwe kleuren en glassoorten voor unieke douchewanden die helemaal passen in de huidige trend. De douchedeuren uit de serie N180 symboliseren het vooruitstrevende design van Novellini. Deze deuren, gekenmerkt door de zelfsluitende softclose scharnieren en luxe afwerking in twaalf moderne kleuren, zijn de perfecte keuze voor de moderne badkamerinrichting.

Zelfsluitende scharnieren
De deuren zijn naar beide kanten open te zetten in een hoek van 90° en sluiten automatisch als de hoek kleiner wordt. Het softclose-systeem zorgt daarbij voor een zachte sluiting. De deuren uit de N180 serie zijn bovendien uitgerust met een nieuwe verborgen magneetsluiting waarbij de magneten alleen tevoorschijn komen als de deur gesloten is.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie volg ons ook op Instagram en/of bezoek ook eens onze website. Uiteraard ben je ook welkom bij één van onze verkooppunten.