Zephyros douchewanden

Met het zwarte profiel sluiten de douchewanden Zephyros van Novellini perfect aan bij de trend van dit moment: elegant, modern en stijlvol.

Mat zwart, de nieuwste trend in de badkamer

Wat de Zephyros deur écht bijzonder maakt, is de mogelijkheid van een volledige mat zwarte afwerking van zowel het profiel als de handgreep. Mat zwart is een nieuwe woontrend waarbij een stoere en industriële look wordt gecreëerd. Zwart is een echte blikvanger en te combineren met zowel natuurlijke als niet-natuurlijke materialen. Wie van een stoere en moderne badkamer houdt kiest vaak zwart in combinatie met RVS, antraciet of grijs. Maar zwart kan ook goed worden gecombineerd met wit.

Naast de mat zwarte uitvoering is Zephyros leverbaar in wit, chroom, matchroom en brushed nickel met transparant of grijs glas. De serie is leverbaar met een draaideur, schuifdeur of vouwdeur. Zelfs voor speciale situaties biedt de Zephyros uitkomst door de mogelijkheid van speciale afmetingen. Uiterst solide profielen en dito scharnieren garanderen souplesse bij het openen en sluiten van de douchedeur.

Meer informatie

Bezoek onze website of Facebook pagina voor meer informatie.