N-Joy Music Center, Spotify ready

Inbouwradio voor badkamer en keuken. AquaSound presenteert haar geheel vernieuwde (inbouw) radio-systeem voor badkamer en keuken het ‘N-Joy Music Center’.

AquaSound N-Joy Music Center

Een 5” Touch-controller (waterdicht), gecombineerd met 2 inbouwspeakers en een Mini-Box van het merk, toveren elke badkamer of keuken om in een ware relaxruimte. Natuurlijk kan er een SmartPhone draadloos gekoppeld worden, maar dat hoeft niet perse. De waterdichte N-Joy controller vormt namelijk het hart van het systeem. InternetRadio luisteren, maar ook persoonlijke muziek afspelen, zijn de basisfuncties die dit systeem juist haar kracht geeft. Dit systeem geeft de gebruiker hoge kwaliteit muziek, zonder toeters en bellen en zonder dat de eigen mobiel daarvoor altijd nodig is.

AquaSound brengt met haar vernieuwde audio systeem nog meer functionaliteit naar de badkamer of keuken. Radio luisteren (internet) en muziek streamen vanaf de controller zijn de hoofdfuncties van het systeem. Hier is nu eens géén rol weggelegd voor de eigen mobiel…dat kan wel, maar hoeft niet. En dat maakt dit systeem zo eenvoudig en krachtig in gebruik. ’Less=More’ zullen ze gedacht hebben bij het merk. De waterdichte ‘N-Joy’ controller heeft een 5” touch-scherm en kan zo mee onder de douche genomen worden. De magnetische wandhouder vormt het basisstation en is tevens de lader voor de N-Joy controller. Daardoor is het systeem altijd klaar voor gebruik. De Mini-Box (ontvanger/versterker) staat altijd in verbinding met de N-Joy controller en is zo klein dat deze gemakkelijk door een speakergat (rond 90 mm) past, om ‘m achter het plafond te verstoppen. Gecombineerd met de nieuwe speakers ‘Twist’ wordt de badkamer of keuken omgetoverd tot een heuse relaxruimte.

Specificaties van het N-Joy Music Center

Controller:
- Waterdichte controller (IPX6)
- 5” Touch-scherm
- 16 GB geheugen
- Internet Radio (WiFi)
- Automatisch updates voor meer functionaliteit
- Bluetooth 4.0
- Magnetische wandhouder/lader

Speakers
- Model Twist
- 135 mm x 45 mm
- 45 Watt
- Waterbestendig (IPX4)

Mini-Box
- 140 x 98 x 40 mm
- Bluetooth 4.0
- 50 Watt (maximaal)

Meer informatie

Meer informatie? www.aquasound.nl