Partner

TuinExtra

TuinExtra is jouw specialist in buitenverlichting. Al meer dan 15 jaar adviseren zij over buitenverlichtingen buitenlampen vanuit de showroom in Kaatsheuvel. In deze showroom vind je honderden showmodellen welke je werkend kunt beoordelen. Het assortiment van TuinExtra is niet alleen uniek qua grootte maar ook qua samenstelling.

Website
algemene informatie

Buitenlampen TuinExtra

Zo verkoopt TuinExtra buitenverlichting welke we zelf fabriceren en importeren, maar natuurlijk ook alle erkende merken zoals Royal Botania, Tierlantijn, Roger Pradier, Il Fanale, Light & Style, Frezoli, Bega verlichting en Franssen verlichting. Verder kun je bij TuinExtra in de showroom in Kaatsheuvel terecht voor advies over uw buitenverlichting en tuinverlichting. Zelfs het opstellen van een compleet verlichtingsplan is gratis en vrijblijvend mogelijk. We adviseren je graag over de plaatsen van de verlichting, de soorten buitenverlichting, een grondspot bijvoorbeeld heeft een ander lichteffect in je tuin dan een staand armatuur of wandlamp en over de lichtbron welke het mooiste resultaat heeft in uw situatie. Neem voor een goed advies de tuinschets of tuintekening mee en laat u verrassen door ons unieke, ruime assortiment buitenverlichting en tuinverlichting. Kijk voor meer informatie op: TuinExtra buitenverlichting of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel.

Brievenbussen TuinExtra

Naast een groot assortiment buitenverlichting tonen ze je in de showroom tientallen brievenbussen. Zo vind je er betonnen brievenbussen met hardsteen uitstraling, klassieke brievenbussen welke we zelf fabriceren, maar ook erkende merken brievenbussen zoals Bobi brievenbussen en Safepost briefkasten. Moderne brievenbussen en klassieke brievenbussen, zowel wandbrievenbussen voor aan de muur als vrijstaande brievenbussen. Allemaal brievenbussen welke voldoen aan de eisen van TNT-post voor de Nederlandse markt. U kunt de brievenbussen en buitenlampen bestellen in de uitgebreide webshop maar uiteraard ben je ook welkom in de showroom in Kaatsheuvel. Maandag en dinsdag zijn we op afspraak geopend, woensdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 10 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Als je 's-avonds een bezoek aan de showroom wilt brengen is dat op afspraak mogelijk.

artikelen

Cortenstaal specialist Tuinextra

TuinExtra is uw specialist in cortenstaal producten voor huis en tuin zoals buitenverlichting, briev...

Royal Botania Beamy wall

De Beamy wandlamp van Royal Botania is leverbaar in 2 uitvoeringen: een donkergrijze antique brass u...

Toon alle 20 artikelen
collecties
TuinExtra heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Gasthuisstraat 103
5171 GE Kaatsheuvel

0416530272


RECENSIES
CONTACT
Gasthuisstraat 103
5171 GE Kaatsheuvel

0416530272