Stopcontact paaltje tuin zwart

Een simpel maar fraai paaltje voor de stopcontacten in uw tuin. Het paaltje is gemaakt van RVS en daarna zwart gepoedercoat.

WCD paal tuin zwart

Een simpel maar fraai paaltje voor de stopcontacten in uw tuin. Het paaltje is gemaakt van RVS en daarna zwart gepoedercoat. Het stopcontact wordt meegeleverd en is IP55, uitermate goed waterdicht dus. Het stopcontact is gemaakt van kunststof, het paaltje is van gepoedercoat RVS. Het paaltje is 50 cm hoog. Het paaltje wordt geleverd inclusief dubbel zwart stopcontact, deze dient u er dus niet extra bij te bestellen.
Heeft u een stopcontact nodig voor op het terras, in het tuinhuisje of de garage? Dan vind je in het Niko Hydro assortiment zeker wat je zoekt. Deze reeks werd speciaal ontworpen om te voldoen aan veeleisende en vochtige omgevingen. De Hydro stopcontacten zijn leverbaar in zwart en wit. Het is een complete voorbedraad stopcontact met 1 wartel voor maximaal M20 (2cm) kabeldoorvoer.  Alle stopcontacten zijn IP55 en geschikt voor buitengebruik.

Deze paaltjes voor de stopcontacten zijn direct te bestellen ind e webshop van TuinExtra:

https://www.tuinextra.nl/winkel/buitenverlichting/toebehoren/paal-stopcontact-tuin-wcd-aansluiten/

De paaltjes zijn veelal ui voorraad leverbaar.

TuinExtra heeft ook een showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenverlichting en brievenbussen. Een uniek assortiment door eigen fabricage en import. Graag tot ziens

https://www.tuinextra.nl/

 

 

Profielfoto van TuinExtra
TuinExtra
Gasthuisstraat 103, 5171 GE Kaatsheuvel