Partner

TuinExtra

TuinExtra is jouw specialist in buitenverlichting. Al meer dan 10 jaar adviseren zij over buitenverlichtingen buitenlampen vanuit de showroom in Kaatsheuvel. In deze showroom vind je honderden showmodellen welke je werkend kunt beoordelen. Het assortiment van TuinExtra is niet alleen uniek qua grootte maar ook qua samenstelling.

Roger Pradier lampen

Roger Pradier is een Franse fabrikant van buitenverlichting van uitstekende kwaliteit. Een extreem sterke poedercoating is de basis voor de 25 jaar garantie welke Roger Pradier geeft op al zijn buitenverlichtingsarmaturen. Deze garantie verlenen ze ook als u een Roger Pradier buitenlamp direct aan zee monteert. Kwaliteit voor het leven dus.

Roger Pradier met 25 jaar garantie:

Roger Pradier fabriceert een breed assortiment buitenverlichting bestaande uit wandlampen, kettinglampen voor aan het plafond, staande armaturen voor borders en hoge lantaarnpalen. Bekende modellen van Roger Pradier verlichting zijn de Avenue 2 en 3, Place des Vosges 2 en 3, Louis Philippe, Brick, Vieille France 2 en 3, Paris, Chenonceau, Louis 13 en Victoria. Alle modellen van Roger Pradier zijn leverbaar in de tientallen standaardkleuren zoals bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, matzwart, wit, antracietgrijs, zilvergrijs, donkerbruin en bordeauxrood. Daarnaast zijn er een aantal modellen leverbaar in messing of zink. Deze materialen geven de buitenlampen een mooie klassieke maar ook natuurlijke uitstraling. Naast de vele klassieke buitenlampen heeft Roger Pradier ook enkele modellen moderne buitenverlichting in het assortiment, uiteraard ook van de bekende kwaliteit van Roger Pradier.

Vele modellen Roger Pradier verlichting kunt u ook bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant). Wij zijn erkende dealer van Roger Pradier sinds de start van TuinExtra in 2003. De kwaliteit van Roger Pradier verlichting sluit aan bij de visie van TuinExtra over buitenverlichting. Maar in onze showroom vindt u ook honderden andere modellen buitenverlichting van nagenoeg alle erkende merken. Op deze pagina, onze Roger Pradier webshop, kunt u Roger Pradier bestellen tegen scherpe concurrerende prijzen.

Klik hier voor een complete catalogus Roger Pradier verlichting. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

Kijk voor meer informatie op:

Roger Pradier buitenverlichting

MEER VAN DIT BEDRIJF

Frezoli buitenlampen

Frezoli is een fabrikant van buitenverlichting en plafondlampen met ee...

Koperen buitenlampen

Koperen stallampen van eigen productie bij Tuinextra in webshop en sho...

Schemerlamp Leuchte buiten

De ideale schemerlamp voor buiten op het terras. Voor particulier maar...