Partner

TuinExtra

TuinExtra is jouw specialist in buitenverlichting. Al meer dan 10 jaar adviseren zij over buitenverlichtingen buitenlampen vanuit de showroom in Kaatsheuvel. In deze showroom vind je honderden showmodellen welke je werkend kunt beoordelen. Het assortiment van TuinExtra is niet alleen uniek qua grootte maar ook qua samenstelling.

Royal Botania Beamy wall

De Beamy wandlamp van Royal Botania is leverbaar in 2 uitvoeringen: een donkergrijze antique brass uitvoering en een zilvergrijze zinc alloy uitvoering. De fitting is GU10 met een aansluiting van 230 volt. Je kunt kiezen voor een hoogvolt halogeenreflectorlamp met een relatief smalle lichtbundel van 40 graden of voor een spaarlamp met een brede lichtbundel van circa 100 graden.

Beamy buitenlamp

De donkergrijze messing brass Beamy is ook leverbaar als staand armatuur op een teakhouten staander van 100 cm hoog. De fabrieksgarantie op Royal Botania buitenverlichting is 5 jaar. TuinExtra streeft ernaar de Beamy wandlampen het gehele jaar uit voorraad te kunnen leveren. Bezoek de showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Kijk voor meer informatie op:

Webwinkel Royal Botania verlichting

Royal Botania Beamy antique brass

Royal Botania Beamy wall zink alloy

MEER VAN DIT BEDRIJF

Il Fanale buitenlampen

IL FANALE produceert al 33 jaar landelijke koperen verlichting, zowel ...

Brievenbussen

Een ruim assortiment brievenbussen van diverse merken zoals Allux, Bob...

Frezoli buitenlampen

Frezoli is een fabrikant van buitenverlichting en plafondlampen met ee...