Frezoli buitenlampen

Frezoli is een fabrikant van buitenverlichting en plafondlampen met een stoere industriele uitstraling. Een ruim assortiment vindt u in onze webshop.

Frezoli buitenverlichting

FREZOLI VERLICHTING: STOERE INDUSTRIELE BUITENLAMPEN:

Voordat de TL verlichting zijn intrede deed werden industriehallen, werkplaatsen en pakhuizen verlicht door fraaie zware oude fabriekslampen, hangend aan kettingen of dikke staaldraad. In de jaren tachtig werden vele industriële panden omgebouwd tot ateliers en woonruimtes. De originele oude industriële hanglampen bleven vaak in gebruik uit respect voor de sfeer van het pand. Deze loftstyle is zo succesvol en geliefd dat de laatste jaren ook veel nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten in deze stijl uitgevoerd worden. Geïnspireerd door deze industriële look heeft Frezoli verlichting een geheel nieuwe lijn lampen ontworpen. De Frezoli industriële verlichting heeft een eigentijdse, stoere, ongepolijste uitstraling met een industriële zink-look uit vervlogen tijden. Er zijn van Frezoli wandlampen en plafondlampen leverbaar, allemaal met een stoere industriële uitstraling.

FREZOLI VERLICHTING IN WEBWINKEL EN SHOWROOM:

De wandlamp Raz is  direct te bestellen in de webwinkel en veelal uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunt u de Frezoli buitenverlichting ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in onze webwinkel.

Bezoek Frezoli buitenlampen in onze webshop

Frezoli buitenverlichting bij TuinExtra

Frezoli Buitenlampen bij TuinExtra is webshop en showroom in Kaatsheuvel

Profielfoto van TuinExtra
TuinExtra
Gasthuisstraat 103, 5171 GE Kaatsheuvel
Meer van TuinExtra Bekijk alle