Buitenlamp cortenstaal

Cortenstaal is een soort metaal met een roestige uitstraling. Buitenverlichting van cortenstaal is beschikbaar bij TuinExtra in de webshop en showroom.

Cortenstalen buitenlampen showroom:

Cortenstaal kan niet doorroesten, de oxidatie (roestlaag) is een beschermlaag tegen doorroesten. Roestvrijstaal daarentegen is een moderne glanzende metaalsoort. Roestvrijstaal is er in vele verschillende uitvoeringen. Al de RVS buitenverlichting van TuinExtra is vervaardigt van RVS316 wat een lange en roestvrije levensduur gegarandeerd. In beide metaalsoorten zijn er verschillende exclusieve buitenlampen verkrijgbaar zowel voor aan de wand als staande armaturen in verschillende hoogtes voor in de tuin. De Oslo serie is slank en elegant, de Milano armaturen zijn uniek qua vormgeving en design, de Manhattan en Le Havre zijn uitermate geschikt voor grotere particuliere tuinen.  De staande armaturen kunnen eventueel met een grondverankering geleverd worden

In onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant) kunt u tientallen showmodellen cortenstalen buitenverlichting en roestvrijstalen buitenverlichting  bekijken. Maar u kunt bij ons ook honderden andere modellen buitenverlichting werkend beoordelen. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272. Graag tot ziens.   

Kijk voor meer informatie op:

Webshop cortenstalen buitenlampen

Profielfoto van TuinExtra
TuinExtra
Gasthuisstraat 103, 5171 GE Kaatsheuvel