Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Verlichtingstrends 2025 van TMC Wonen

Ontdek de innovatieve verlichtingswereld! Licht geeft karakter en sfeer aan je interieur. Nieuwsgierig naar 2025 trends? Laat je inspireren!

Welkom in onze boeiende wereld van lichtinnovatie! Licht geeft niet alleen functie, maar ook karakter en sfeer aan je ruimte. Benieuwd naar de trends van 2025? Ontdek ze hier!

In 2025 herkennen we vier verlichting trends:
Natuurlijke materialen:
Hout, stof en jute: de sterren van de verlichtingswereld. Natuurlijke elegantie, zachte gloed en duurzaamheid zijn de trends die eenvoud en verbondenheid met de natuur in design benadrukken.

De Kracht van de Eettafellamp:
Een eettafellamp is cruciaal voor de uitstraling en sfeer van een ruimte. Factoren zoals tafelgrootte en plafondhoogte zijn belangrijk bij de keuze. Het verbetert de functionaliteit en sfeer, van intieme diners tot levendige bijeenkomsten. Betaalbare opties bieden stijl en functionaliteit.

Functionaliteit en Lichtkwaliteit:
Interieurdesign en verlichting evolueren naar meer functionaliteit en kwaliteit, aangepast aan diverse huishoudelijke behoeften. Slimme systemen en LED-technologie bieden elegante oplossingen.

De Kunst van het verlichten:
Bij TMC Wonen draait het om meer dan alleen het vinden van de juiste lamp; we streven naar een unieke verlichtingservaring die past bij jouw leefruimte. Onze lichtadviseur helpt je bij elke stap, van armatuurselectie tot een op maat gemaakt lichtplan. Kom langs bij onze Lichtstudio in TMC Goes en laat ons samen jouw ruimte laten stralen!

Ben je enthousiast geworden over de verlichting trends en wil je hier meer over weten? Lees dan de volledige blog over de verlichting trends van 2025 op onze website.