Profielfoto van De Eerste Kamer
De Eerste Kamer
De Kreek 6, 3871 MM Hoevelaken
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
09:30 - 15:30
zondag
Gesloten

Moderne luxe badkamers in Rotterdam

''Twee badkamers die je doen stralen''

Klant: We wilden graag een bijzondere luxe badkamer, iets met marmer of zo. We zochten op internet naar een design badkamer en kwamen toen bij jullie terecht. Jullie portfolio sprak ons meteen aan en we hebben een afspraak gemaakt. 

We hadden al wat foto's van ons gekregen van wat we mooi vonden. Toen we daar waren, hadden jullie al een schets gemaakt. Het gesprek ging heel soepel. We hadden nog nooit een badkamer helemaal zelf laten ontwerpen. Het was allemaal nieuw voor ons. Maar we werden goed begrepen en alles wat jullie voorstelde, vonden we mooi en leuk.
De master badkamer is echt uniek. Alles past mooi bij elkaar en vormt een geheel. De badkamer is verbonden met het slaapgedeelte en het kastgedeelte. Het is niet apart, maar samen. De muur die doorloopt, maakt het af. Het is eigenlijk een kleine ruimte. Maar het mooiste is als je de badkamer binnenkomt, dat je meteen door de glazen wand de douche ziet!

Het klopt ook allemaal. We hadden van tevoren al bedacht wat we belangrijk vonden in de badkamer. We zijn overal super blij mee. Alles is precies zoals de 3D tekening. De douche kun je aan beide kanten in. Dat is ruimtelijk en handig.
Dat is ook het voordeel dat je het niet ziet, toch? Dat stuk, dat is gewoon een apart gedeelte. Dat zijn de meubels aan de voorkant van het muurtje.

We hebben in de master badkamer waskommen als wastafel en jullie raadde ons aan om dat niet te doen in de kinderbadkamer/gastenbadkamer. Vanwege het schoonmaken en zo. En jullie hadden gelijk, dus we zijn blij dat we naar dit advies hebben geluisterd.

Meer inspiratie 
Bekijk hier meer binnenkijkers van De Eerste Kamer badkamers. 

Afspraak maken 
Wilt u ook graag zo'n mooie droombadkamer laten ontwerpen? Plan dan hier uw afspraak in.