ACO ShowerStep

ACO ShowerStep lost afschotprobleem inloopdouche op: geen lelijke tegelranden meer bij inloopdouches.

ShowerStep

Een inloopdouche kan heel mooi zijn, maar dat visuele aspect wordt vaak teniet gedaan. Dat komt doordat je de zijkant van de tegels ziet op de plek waar het afschot van de doucheruimte zich bevindt. ACO heeft speciaal hiervoor de ACO ShowerStep ontwikkeld. Geen lelijke randen meer in de inloopdouche, maar een harmonieus geheel.

Fraai, beschermend en hygiënisch

De ACO ShowerStep wordt toegepast aan de zijkanten van de inloopdouche en zorgt voor een visueel fraaie aansluiting met de rest van de badkamervloer. Maar er zijn meer voordelen dan alleen dit esthetische effect. De vaak ruwe en poreuze zijkant van tegels is lastig schoon te houden. Daarnaast is de tegelrand vatbaar voor beschadigingen. De ACO ShowerStep vormt dé oplossing voor deze uitdagingen. Het is een rvs-strip die zorgt voor een fraaie en schone overgang voor dit niveauverschil. 

Specificaties

De strip is gemaakt van RVSAISI 304 en kan in twee verschillende afwerkingen geleverd worden: geborsteld en elektrolytisch gepolijst. De ACO ShowerStep is aan de bovenkant twaalf millimeter breed. Een standaarddouchewand heeft een breedte tot negen millimeter en kan er dus eenvoudig op geplaatst worden.