Betegelbare Geberit douchevloergoot CleanLine

Geberit heeft nu ook een nieuwe betegelbare variant van de bekende douchevloergoot CleanLine.

Een tijdloos design en eenvoudig schoon te maken: de Geberit douchevloergoot CleanLine mag zich, sinds de introductie in 2015, verheugen op een grote belangstelling van ontwerpers en gebruikers. Ook installateurs en tegelzetters zijn bijzonder positief. Het overtuigende kenmerk van de CleanLine is de doordachte en veilige montage.
Geberit introduceert nu ook een betegelbare variant.

De Geberit CleanLine douchevloergoot is in alle opzichten innovatief. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig op maat te zagen om zo te voldoen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een unieke - in de fabriek aangebrachte - afdichtingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. Dankzij de betegelbare afdekplaat kan nu worden voorzien in de wens van klanten om een tegelvloer te realiseren, die doorloopt tot aan de wand met een vrijwel onzichtbare waterafvoer.

Inbouwen

De Geberit douchevloergoot CleanLine kan zowel tegen de tegelwand als in het midden van de douchevloer ingebouwd worden. De grootste uitdaging, namelijk het creëren van een permanente afdichting, is met de CleanLine eenvoudiger te overwinnen dan ooit. De afdichtingsfolie is namelijk fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd, en kan daardoor eenvoudig verwerkt worden in de douchevloer. Dat scheelt tijd en stress en beperkt het risico op lekkage tot een minimum. Het inbouwen van de betegelbare variant gaat in grote lijnen hetzelfde als bij de vlakke douchevloergoot van roestvrijstaal.

Eenvoudig schoon te houden

Net als bij de rvs douchevloergoot is de afdekplaat van de betegelde variant met een eenvoudige beweging te verwijderen en is de geïntegreerde kamvormige haarzeef snel te reinigen.

Meer informatie over de betegelbare douchevloergoot CleanLine is te vinden op www.geberit.nl/cleanline