string(1) "p"

Douchewc in een handomdraai geïnstalleerd

In een handomdraai kan je huidige ‘traditionele’ toilet vervangen worden voor een douchewc.

De Geberit AquaClean douchewc is een toilet met ingebouwde douchefunctie en biedt de meest pure vorm van lichaamsverzorging en een blijvend fris gevoel.

De Geberit AquaClean douchewc’s reinigen het onderlichaam met lichaamswarm water. De douchefunctie start je zelf door op de knop van de bijbehorende afstandsbediening te drukken. Je kan zelf de sterkte, de positie en de temperatuur instellen.

Daarnaast hebben de verschillende AquaClean modellen extra comfortfuncties. Denk bijvoorbeeld aan een warmeluchtföhn, geurafzuiging, een verwarmde zitting, het automatisch opengaan van de deksel en de speciale TurboFlush spoeling voor een goede en geruisloze spoeling.

Snel & voordelig geïnstalleerd

Wil jij ook genieten van het reinigen met water, maar heb je geen zin in een hele verbouwing? Dan hebben we goed nieuws voor je!

De Geberit AquaClean douchewc’s zijn namelijk snel geïnstalleerd. En met de tijdelijke actie is het nu ook een stuk goedkoper. Je kunt namelijk tot €200,- van de installatiekosten retour ontvangen! Download de waardebon en vind gelijk een partner of dealer bij jou in de buurt.

Meer informatie: www.geberit-aquaclean.nl/installatie