De Geberit Acanto

Tijdloze uitstraling met de Geberit Acanto serie. Deze badkamerserie laat persoonlijkheid spreken in de badkamer.

De serie springt in het oog vanwege haar uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment aan wastafels, badkamermeubels, spoelrandloze Rimfree® closets, bidets en baden. Uit al deze elementen kan naar ieders wens een uiterst persoonlijke badkamer ontworpen worden, ongeacht of de ruimte groot of klein is.

Door het aanbod van verschillende materialen en afwerkingen, zoals glas, metaal, houtdecor en lak, kunnen spannende combinaties gemaakt worden bij Geberit Acanto. Het keramiek binnen deze veelzijdige badkamerserie is karakteristiek vormgegeven. Zachte, organische vormen en rechte lijnen wisselen elkaar af. Er zijn verschillende wastafelvarianten; varianten met een brede of dunne rand – de zogeheten Slim Rim wastafels - en sommige modellen beschikken over een verdekte overloop en/of een afleggedeelte voor toiletartikelen. Alle varianten combineren naadloos met de Acanto wastafelonderkasten en vormen daarmee een harmonieuze eenheid. Voor de wat kleinere ruimte biedt de collectie een ruimtebesparende, ondiepe wastafel en voor in de toiletruimte een fontein.

Rimfree® closets – comfortabel en eenvoudig te reinigen

De Geberit Acanto closets beschikken over de Rimfree® spoeltechniek. De serie biedt een wandcloset en een staand closet in Rimfree®-uitvoering. Deze closets zijn eenvoudig te reinigen door het ontbreken van een spoelrand en door de gladde, gesloten oppervlakken met verdekte bevestigingen. Ook de zitting draagt bij aan het onderhoudsgemak: door de Quick Release-functie is de toiletzitting eenvoudig van het closet los te maken en snel en grondig te reinigen.

Bijzondere elementen

Voor maximaal comfort heeft Geberit Acanto een bijzondere spiegelkast. Zowel de deuren, als de volledige achterzijde aan de binnenkant van de kast, zijn voorzien van een spiegeloppervlak met verlichting. De beide draaideuren hebben aan de binnenzijde aflegplateaus, waardoor make-up, scheerspullen en andere verzorgingsproducten altijd binnen handbereik zijn, terwijl het spiegelbeeld goed zichtbaar blijft. Veel toegepast in keukens, beschikt de badkamerserie tevens over een apothekerskast. De hoge apothekerskast kan onder andere worden gebruikt als roomdivider, bijvoorbeeld om het toiletgedeelte te scheiden van de badkamer. Als los element is een functioneel aflegschap met een verhoogd front te verkrijgen, welke oogt als een zwevend object aan de wand. Dit aflegschap verleent de badkamer extra individualiteit en praktisch opberggemak en doet ook dienst als handdoekhouder met de optioneel te bestellen haak.

Optimale individuele inrichting

De Acanto badkamermeubels bieden volop keuze voor een persoonlijke inrichting. Van het creëren van een wastafelopstelling met onderkast en spiegelkast tot en met het inrichten van een complete, comfortabele badkamer. Het concept biedt de vrijheid om de meubelcomponenten naar eigen wens te combineren tot een passend geheel. De diverse materialen en afwerkingen zorgen voor een luxe uitstraling. Het hoogglans gekleurde glasfront van de meubels vormt een eenheid met de in kleur afgestemde metalen grepen. Een bijzonder accent zijn de randen in eikenhoutdecor, in contrast met de koele materialen. De badkamermeubels zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart, lava en zand.

De veelzijdige en flexibele Geberit Acanto serie is verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken in Nederland.