Frisse lucht: in elk toilet, voor iedereen

Een keuken zonder afzuigkap is ondenkbaar. Wat in de keuken de standaard is, doet ook zijn intrede in de badkamer: een toilet met ingebouwde geurzuivering.

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. We doen er dan ook alles aan om deze vieze lucht te bestrijden. Zo gebruiken we luchtverfrissers, geurstokjes of soms zelfs lucifers om onaangename luchtjes te maskeren. In de toilet geïntegreerde geurzuivering van Geberit verwijdert de vieze lucht bij de bron, namelijk direct in de closetpot. Hierdoor heeft geur geen kans zich in de toiletruimte te verspreiden. Geïntegreerde geurzuivering is toegepast in de meeste Geberit AquaClean douchewc’s, welke je onderlichaam reinigen met lichaamswarm water. Ook is het mogelijk geurzuivering achteraf toe te passen.

Geurzuivering en douchewc inéén

Deze oplossing is zowel verfrissend voor de neus als voor het onderlichaam. Met de Geberit AquaClean douchewc’s geniet je van maximaal toiletcomfort. De douchewc reinigt het onderlichaam met warm water in plaats van papier. Water is zacht, fris en uiterst hygiënisch. Kies je voor een Geberit AquaClean Mera of Tuma Comfort, dan is de geurzuivering al in de douchewc geïntegreerd. De geurzuivering verwijdert alle onaangename geurtjes nog voordat ze zich in de ruimte kunnen verspreiden. Het systeem start automatisch wanneer je gaat zitten. Een AquaClean douchewc met geïntegreerde geurzuivering is een comfortabele keuze met een dubbele portie frisheid.

Douchewc zonder geïntegreerde geurzuivering? Geen nood!

Kijk je ook uit naar een stankvrij toilet en heb je al een douchewc, maar zonder geurzuivering? Of gaat je voorkeur uit naar een Geberit AquaClean Sela of Tuma Classic douchewc? Geen nood! Net als bij conventionele toiletten kan ook hierbij de Geberit DuoFresh module worden toegepast. Zowel bij een nieuw te installeren douchewc als achteraf bij een reeds geplaatste douchewc. Het geurzuiveringssysteem is verpakt in een klein jasje, maar heeft grote impact op je toiletbeleving. Door middel van een koolfilter worden nare geurtjes geneutraliseerd en fris de ruimte ingeblazen. Als je al een Geberit Sigma inbouwreservoir* hebt, dan plaats je de DuoFresh module daar moeiteloos en zonder verbouwing in. Zo profiteer je optimaal van zowel frisse lucht als een fris onderlichaam.
*De Geberit DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs.

Ga voor meer informatie naar: www.geberit-aquaclean.nl/geurzuivering