Het toilet van de toekomst

Geberit AquaClean Mera douchewc reinigt het onderlichaam met water in plaats van papier na het gebruik van het toilet.

De Mera douchewc heeft daarnaast veel extra functies voor optimaal toiletcomfort en hygiëne.

Een douchewc is een toilet en bidet in één en geeft de billen na het gebruik een warmwater douche. Wc-papier is hierdoor niet meer nodig voor het reinigen van het onderlichaam. De douchefunctie wordt eenvoudig gestart middels de knoppen op het zijpaneel of middels de bijbehorende afstandsbediening. De douchewc reinigt de billen met een luchtige dubbele waterstraal. Dit zorgt voor een bijzonder goede en zachte reiniging, waardoor de gebruiker de hele dag een fris en schoon gevoel ervaart. Vanwege een nieuwe vorm toiletpot, welke bovendien randloos is, spoelt de Mera tevens efficiënter en stiller door.

Extra comfort

De AquaClean Mera geeft je extra comfort. Als je in de buurt komt van het toilet, word je verrast door een subtiel lichtje aan de onderkant van het toilet (handig als je ’s nachts naar het toilet moet), gaat de deksel automatisch voor je open en wordt bovendien de verwarming van de toiletzitting direct ingeschakeld. Om de billen te drogen na de warmwater douche bezit de Mera een warmeluchtföhn. Omdat vieze luchtjes op en rond het toilet vervelend zijn, is er een geurzuivering vanuit het closet ingebouwd en met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan je eenvoudig je eigen persoonlijke voorkeuren oproepen en de verschillende functies bedienen.

Het reinigen met water op het toilet heeft vele voordelen ten opzichte van wc-papier. Het is natuurlijk, zacht, hygiënisch en het geeft je de hele dag een fris en schoon gevoel. Wil je zelf ook eens een douchewc ervaren, kijk op www.geberit-aquaclean.nl/mijn-eerste-keer voor een mogelijkheid bij jou in de buurt.

Meer informatie?

Kijk ook een op www.geberit-aquaclean.nl/mera.