Goede redenen voor een douchewc van Geberit

Water is hygiënisch, verfrissend, reinigend en bijzonder comfortabel.

Aquaclean douchewc van Geberit

Harmonieus Design

Dankzij productdesigner Christoph Behling passen de AquaClean douchewc's harmonieus in elke badkamer. De technologie is compact in elkaar gezet waardoor de AquaClean Mera, Sela, Tuma en Alba een slanke, eenvoudige en elegante uitstraling hebben.

Het hoogste niveau van kwaliteit en service

In 1978 introduceerde Geberit de eerste wc met douchefunctie en heeft deze de afgelopen 45 jaar consequent verder ontwikkeld. Wie een douchewc van Geberit koopt, heeft jarenlang plezier van het product. Top klantenservice, servicemogelijkheden op afstand via de Geberit Home app en door Geberit goed opgeleide partners, dealers en montagespecialisten zorgen ook na aankoop voor eersteklas ondersteuning.

Geproduceerd in Zwitserland

Op het hoofdkantoor van Geberit, gevestigd in het Zwitserse Rapperswil-Jona, zijn meer dan 100 medewerkers verantwoordelijk voor de uiterst nauwkeurige en betrouwbare productie van alle AquaClean douchewc’s. De producten voldoen aan de Europese normen en leggen dankzij de centrale montage slechts korte transportafstanden af.

Langdurige Garantie

Met duurzame producten, hoogwaardige materialen en betrouwbare onderdelenzekerheid staat het merk Geberit voor de beste kwaliteit. Verleng de standaard garantie met één jaar door je AquaClean douchewc na installatie te
registreren en geniet zorgeloos van het product.