Geberit AquaClean Tuma

De nieuwe AquaClean Tuma douchewc van Geberit is compact en veelzijdig. Het reinigen met water op het toilet is nu voor iedereen bereikbaar.

Verrassend Veelzijdig - Geberit AquaClean Tuma douchewc

De nieuwe Geberit AquaClean Tuma is een compacte en veelzijdige douchewc, die geschikt is voor elke woning. Het slimme productconcept combineert een eenvoudig maar elegant design met geavanceerde technologie. Naast het complete douchewc systeem van closet en toiletzitting, is de AquaClean Tuma als alternatief ook leverbaar als toiletzitting, die eenvoudig op een bestaand (wand)closet te plaatsen is. In beide gevallen ervaart de gebruiker het reinigen met water op het toilet. Deze, door designer Christoph Behling ontworpen douchewc, laat zich op talrijke manieren combineren.

"Het design van De AquaClean Tuma is eenvoudig en strak, met een zekere elegantie", zegt de bekende industrieel ontwerper Christoph Behling over zijn nieuwste douchewc voor Geberit. Deze in Londen woonachtige hoofdontwerper voor het luxe horlogemerk TAG Heuer tekende ook voor het ontwerp van de luxueuze AquaClean Mera douchewc welke in 2015 op de markt verscheen.

"Bij het ontwerpen van de Tuma heb ik een uniforme uitstraling voor de Geberit douchewc’s als uitgangspunt genomen om zo bij gebruikers een gevoel van vertrouwen op te bouwen. Iedereen moet kunnen zeggen: Dit is een Geberit douchewc met alle voordelen die je van Geberit mag verwachten", licht Behling de filosofie achter zijn ontwerp toe.

Met de AquaClean Tuma biedt Geberit een perfecte aanvulling op de bestaande reeks innovatieve douchewc’s, die een nog breder publiek zal aanspreken. Deze nieuwe douchewc is namelijk een compact allround systeem dat geschikt is voor elke woning!

Comfortabel uitgerust
Naast de douchefunctie is de AquaClean Tuma uitgerust met veel extra functies, die al gewaardeerd worden en bekend zijn van andere Geberit douchewc’s – en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. "Toch hebben wij bij het ontwerpen van de Tuma geen enkele concessie gedaan", benadrukt Christoph Behling. Zo beschikt de AquaClean Tuma als compleet systeem niet alleen over de WhirlSpray douchetechnologie en luchtzuivering, maar ook over Rimfree® wc-keramiek zonder spoelrand, een verwarmingselement dat speciaal ontwikkeld is voor hard water en dat zorgt voor een constante aanvoer van warm water, een ergonomische wc-zitting, een warmeluchtföhn en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Ter aanvulling op de afstandsbediening komt er in het najaar van 2017 ook een app met extra functies beschikbaar, zodat gebruikers de douchewc via hun smartphone kunnen bedienen.

Veelzijdig te combineren
Niet alleen de comfortfuncties van de AquaClean Tuma overtuigen. Dankzij het elegante, gestroomlijnde ontwerp, de uitzonderlijk slanke vorm en de vlakke constructie past deze compacte en veelzijdige douchewc perfect in elke badkamer. De Tuma is op verrassend veel manieren te combineren. De design afdekplaat is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en materialen en sluit daardoor harmonieus aan op de diverse Geberit bedieningsplaten; de Tuma biedt voor elke badkamer een passende oplossing. Zo geeft de AquaClean Tuma zelfs de kleinste badkamer een grotere esthetische uitstraling en tovert deze in een handomdraai om in een wellness-oase.

Flexibiliteit
Naast het complete systeem biedt Geberit ook een alternatieve uitvoering, die geschikt is voor montage op reeds geïnstalleerde closetpotten. "Dit biedt een grote mate van flexibiliteit, vooral voor huurders die ook graag een douchewc in hun woning willen hebben", zegt Christoph Behling in een toelichting op het slimme productconcept. In deze uitvoering bestaat de AquaClean Tuma uit een toiletzitting, die dezelfde functionaliteiten biedt als het complete systeem en die op uiteenlopende, reeds geïnstalleerde wc-keramieken kan worden gemonteerd. De toiletzitting laat zich zonder omvangrijke bouwkundige ingrepen eenvoudig en ongecompliceerd installeren en is daardoor uitermate geschikt voor herplaatsing in geval van verhuizingen of huurwoningen. Deze uitvoering is daarmee de perfecte, flexibele optie voor alle bewoners, die van een schoon en fris gevoel willen genieten en tegelijk hun badkamer willen upgraden.

De Geberit AquaClean Tuma douchewc is verkrijgbaar bij sanitairspeciaalzaken en de installateur. Meer informatie vindt u op www.geberit-aquaclean.nl/tuma