De douchewc: een spa voor je billen

Maak jij je handen weleens schoon met alleen papier? Nee toch! Onze handen maken we schoon door water te gebruiken.

Waarom doen we dat dan ook niet bij het schoonmaken van onze billen? Water is hygiënisch, verfrissend, reinigend en bijzonder comfortabel. Het reinigen met water kan eenvoudig met een douchewc. De AquaClean douchewc van Geberit heeft een ingebouwde douchefunctie. Deze reinigt het onderlichaam comfortabel met warm water. De douchefunctie start je zelf door op de knop van de bijbehorende afstandsbediening te drukken. Je kan zelf de sterkte, de positie en de temperatuur instellen.

Niet zomaar een waterstraal

Als Zwitsers bedrijf verlangt Geberit naar kwaliteit. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn daarom uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… de straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in douchewc’s van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn allen uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray. En met meer!

AquaClean Mera - Buitengewoon briljant

Met zijn zwevende ontwerp is de Geberit AquaClean Mera de meest verkochte douchewc van Europa. De Mera zet in elk opzicht nieuwe normen. Deze douchewc is geschikt voor iedereen, die zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness. Naast de bewezen WhirlSpray douchetechnologie, het randloze sanitairkeramiek met TurboFlush spoeling, de warmeluchtföhn en de geurafzuiging, beschikt de Mera o.a. ook over een ‘Welkomprogramma’. Als je naar het toilet gaat, licht er subtiel een lichtje op aan de onderkant van het toilet, de toiletdeksel opent en sluit automatisch en de wc beschikt over een verwarmde bril.

AquaClean Sela – Intelligente elegantie

De vernieuwde Geberit AquaClean Sela maakt indruk door zijn elegante uiterlijk. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. De Sela is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeling, randloos en gemakkelijk te reinigen wc-keramiek en een automatisch ontkalkingsprogramma. Ook handig voor ’s nachts is het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de AquaClean Sela.

AquaClean Tuma - Verrassend veelzijdig

De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. Het Comfort model is geschikt voor iedereen, die waarde hecht aan een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. Functies zoals de WhirlSpray, een verwarmde wc-zitting, geurafzuiging en de warmeluchtföhn maken van elk bezoek aan de badkamer een wellness-ervaring. Als alternatief biedt Geberit ook het voordelige Classic model, dat de basisfunctie van een douchewc biedt tegen een onverslaanbare prijs. De Geberit AquaClean Tuma is ook te verkrijgen als vloerstaande douchewc en als losse toiletzitting. De losse toiletzitting biedt dezelfde functionaliteiten als het complete systeem en is op uiteenlopende, reeds geïnstalleerde wc-keramieken te monteren.

Je douchewc bedienen via je smartphone

Naast de bijbehorende afstandsbediening zijn de functies van de AquaClean douchewc’s van Geberit ook met je smartphone eenvoudig te bedienen. Via de app kan je niet alleen je persoonlijke instellingen voor de douchestraalsterkte, douche-armpositie en oscillatie aanpassen en oproepen, maar ook die voor de verwarming van de wc-zitting, de geurzuivering en de warmeluchtföhn.

Langzaamaan is de douchewc in Nederland steeds populairder geworden. Ben je benieuwd of je het zelf ook schoon, fris, hygiënisch en zacht vindt aanvoelen? Probeer het zelf uit. Geberit biedt in haar AquaClean Experience Center in Nieuwegein hier volop de mogelijkheid voor. Wil je een douchewc voor een langere periode en in alle privacy ervaren? Bezoek dan één van de vele hotels waar een AquaClean douchewc aanwezig is. Kijk op de site voor de testmogelijkheden en vind alle informatie over het reinigen met water: www.geberit-aquaclean.nl