Sigma30 bedieningsplaat

De nieuwe Geberit Sigma30 bedieningsplaat voor het toilet heeft en strak en tijdloos design.

Focus op functionaliteit én design

Geberit biedt jaar en dag een zeer breed assortiment bedieningsplaten. Voor het doortrekken van het toilet is er keuze uit een grote verscheidenheid aan kleur, materiaal, vorm en techniek. De nieuwe Sigma30 bedieningsplaat is een nieuw lid van de Sigma familie en heeft een duidelijk rechthoekig design. De Sigma30 is verkrijgbaar in twee varianten, te weten een 2-toets bediening én een spoel-stop bediening. Elke variant is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ieder heeft zijn eigen materiaal. De Sigma30 vervangt de Tango en Bolero bedieningsplaten van Geberit.

Compromisloze eenvoud
Ontworpen in de kantoren van Christoph Behling Design in Londen doet de Sigma30 strak en tijdloos aan. Met de 2-toets bediening heeft men keuze uit een grote of een kleine spoeling. De spoel-stop variant spoelt met een gelijke hoeveelheid water. De 2-toets bediening is gemaakt van hoogwaardig kunststof en verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. De spoel-stop bedieningsplaat is gemaakt van duurzaam spuitgietzink en is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar.

Fris en hygiënisch
Voor een fris en hygiënisch toilet is een geïntegreerde toiletblokhouder optioneel verkrijgbaar voor beide Sigma30 modellen. De toiletblokhouder is achter de bedieningsplaat te bevestigen. Toiletblokjes komen via de toiletblokhouder in het reservoir terecht en zorgen voor een frisse en hygiënische spoeling van het toilet. Ook achteraf is deze optie nog achter de bedieningsplaat toe te voegen.

Meer informatie over Geberit bedieningsplaten is te vinden op www.geberit.nl.