string(1) "p"

Geberit douchewc

Binnen 1 dag met water reinigen op het toilet.

Geberit Aquaclean - Sela

Jezelf de hele dag fris en fruitig voelen, willen we allemaal. En daarom springen we met regelmaat onder de douche. Maar wist je dat je ook alleen je billen na elk toiletbezoek een douche kan geven? De Geberit AquaClean douchewc is een toilet en bidet in één en reinigt het onderlichaam met lichaamswarm water na elk toiletbezoek. Al binnen 1 dag kan je met water reinigen op het toilet en genieten van de comfortabele voordelen.

Wellness op je toilet

Een douchewc is de ultieme lichaamshygiëne. Door ook je billen op het toilet met water schoon te maken, behoud je de hele dag het gevoel of je net onder de douche vandaan komt. Je kan een opzetbril met douchefunctie plaatsen op je huidige toiletpot of je kan kiezen voor een compleet toilet met ingebouwde douchefunctie. Alle twee zijn binnen 1 dag te realiseren. Vanaf dat moment kan je genieten van wellness op je toilet. Met één druk op de knop van de afstandsbediening of van het zijpaneel van het toilet wordt de douchefunctie gestart en het onderlichaam zacht met water schoon gemaakt.

Snel en eenvoudig te realiseren

Binnen 1 dag is een douchewc te plaatsen. Voor de montage is enkel een water- en elektra-aansluiting nodig. Beide zijn standaard al in elke toiletruimte aanwezig. Na het afkoppelen van je oude wc, dienen de water- en elektrapunten op de aangegeven plekken voorbereid te worden, waarna je de nieuwe douchewc kan aansluiten op het (Geberit) inbouwreservoir en het water- en elektriciteitsnet. Binnen 1 dag is een normaal toilet omgebouwd tot een wellnesstoilet.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.