Uitgebreide mogelijkheden vernieuwde badkamerserie Geberit iCon

We hebben tegenwoordig een veelzijdige badkamer nodig met handige oplossingen. De vernieuwde badkamerserie Geberit iCon beantwoordt aan alle vragen van nu.

Functionele opbergruimte

We zien dat functionele opbergruimte bij badmeubels heel goed samen gaat met gebruikersgemak en design. Dat zien we bijvoorbeeld bij de populaire badkamerserie Geberit iCon. Deze serie, die vroeger bekend stond als Sphinx 345, heeft strakke lijnen en een modern design. Maar het allermooiste is dat je de samenstelling van je Geberit iCon meubel zelf kunt bepalen! Je kunt naar hartelust combineren met de uiteenlopende meubels uit de serie. Dus heb je een kleine of juist wat grotere badkamer of heeft de ruimte een speciale vorm? Dat is geen probleem met deze serie. Je komt altijd tot de opbergruimte die jij nodig hebt. Bovendien is de serie uitgebreid met nieuwe wastafeldesigns en een nieuw wandcloset en -bidet. Helemaal van nu!

Keuze in materialen

Daarnaast heb je ook enorm veel keuze in materialen. Elk met hun eigen look. Wat dacht je bijvoorbeeld van hoogglans wit, mat wit of zelfs lava mat? Maar je kunt nu ook kiezen voor eiken, noten of zandgrijs hoogglans. En het mooiste is; je kunt hierbij kiezen voor één finish maar je kunt ook gaan voor een prachtige combinatie van finishes.

De grepen

Bij de Geberit iCon serie hebben ze gelukkig ook aan de details gedacht. Zo zijn de grepen verkrijgbaar in diverse finishes: wit mat, zandgrijs mat en lava mat.

Optimale opbergruimte

Naast het uiterlijk is één van de belangrijkste zaken bij een badmeubel natuurlijk de opbergruimte. Je wilt dat je deze optimaal kunt benutten. En dat lukt bij de iCon serie dankzij een aantal aanpassingen zeker. Dankzij een ruimtebesparende wastafelafvoer, een diepe schuiflade en smallere ladegeleiders is er nog meer ruimte gekomen. Dit komt onder meer omdat er geen ruimte nodig is voor een sifon. En dat scheelt toch behoorlijk. De nieuwe lade-indelers maken het vervolgens nog eenvoudiger om je lades ook optimaal in te richten. Je kunt verder zelfs lichtstrips toevoegen, zodat je meer licht en overzicht in je lade hebt.

Hoe dun wil je je wastafel hebben?

We zien tegenwoordig dat dunne lijnen en elegante vormen bij wastafels helemaal in zijn. Geberit heeft dan ook twee nieuwe, superslanke varianten: de LightRim, met een randhoogte van 5,5 cm en de SlimRim wastafels waarbij de randdikte slechts 1,5 cm is! Superslank dus.

Wandcloset en wandbidet

Daarnaast is het huidige iCon wc- en bidetassortiment uitgebreid met een wandcloset met ronde vormen en geoptimaliseerde Rimfree-technologie. Bovendien is hier een wandbidet bijgevoegd met een slanke uitstraling en extra zitcomfort. Het Geberit Rimfree keramiek zorgt voor een schone, efficiënte spoeling en maakt het schoonmaken van het closet eenvoudiger.

Benieuwd naar deze serie? De vernieuwde Geberit iCon is verkrijgbaar sinds 1 april 2021.