Monolith Reservoir

De Geberit Monolith is een nieuw en modern wc-reservoir - ook wel stortbak genoemd.

Productomschrijving

De Geberit Monolith is een nieuw en modern wc-reservoir - ook wel stortbak genoemd - dat vóór de muur geplaatst wordt ter vervanging van de vaak onelegante laaghangende wc stortbak of het keramisch duoblok. De Geberit Monolith is geheel met glas afgewerkt en heeft een slanke, strakke vormgeving. Uniek is dat de Geberit Monolith in elk toilet toe te passen is zonder hak-, sloop- of breekwerk. Vanwege een doordacht ontwerp past het nieuwe wc-reservoir perfect op de bestaande aan- en afvoer van elk toilet. Ongeacht of de afvoer uit de wand of de vloer komt. Geberit Monolith is winnaar van de Internationale iF product design award 2010.

Een fraai vormgegeven toilet- of badruimte is een wens voor menig consument. Echter is het technisch niet altijd mogelijk of wenselijk het reservoir van het toilet achter de wand weg te werken (inbouwreservoir) of van een staand toilet een zwevend toilet te maken. Bij de vervanging en renovatie van een toiletruimte wordt daarom vaak noodgedwongen gekozen voor traditionele wc's met zichtbare stortbak.

Modern wc-reservoir
Geberit Monolith biedt nu een extra keuzemogelijkheid. Een modern ontworpen wc stortbak dat compact van afmeting is en eenvoudig kan worden geïnstalleerd zonder hak- of breekwerk in muren en vloeren. Het reservoir is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt zit. Doordat de slanke stortbak bij de Geberit Monolith geraffineerd achter een glasplaat wordt verborgen, biedt de Monolith een modern en strak uiterlijk en is zo een perfect alternatief voor wc's met zichtbare stortbak. Geberit Monolith is verkrijgbaar in de glaskleuren zwart en wit.

Voordelen Monolith

 • Moderne aanblik
  Geberit Monolith bekoort door zijn fascinerende design en voegt zich harmonisch in bestaande concepten. Het wekte daarom geen verbazing dat hij bekroond werd met de iF product design award 2010.
  Laat u inspireren.

 • Compatibel
  Geberit Monolith kan worden aangesloten op bestaande aan- en afvoerleidingen zonder grote bouwkundige aanpassingen of ingrepen in wanden of vloeren.

 • Flexibel
  Montage is snel, schoon en stil. Binnen enkele uren is het toilet alweer klaar voor gebruik.

 • Hoogwaardig
  Geberit Monolith wordt vervaardigd van hoogwaardige materialen, met een front van veiligheidsglas en zijdelen van aluminium.

 • Onderhoudsvriendelijk
  Het hart van de module, het Geberit reservoir, is eenvoudig in onderhoud door de directe toegang van bovenaf.

 • Zuinig met water
  Met de 2-toetsbediening van Geberit kunt u zelf bepalen of u met 3 liter water spoelt of met 6 liter. Zo heeft u bij elk toiletbezoek de controle over uw waterverbruik en kunt u dagelijks het milieu ontzien.

Montage

De Geberit Monolith kan worden aangesloten op bestaande aan- en afvoerleidingen zonder grote bouwkundige aanpassingen of ingrepen in wanden of vloeren. Het centrale deel is een Geberit reservoir, dat geraffineerd achter een glasplaat verborgen is. De installateur plaatst de module snel, schoon en stil. Binnen enkele uren is het toilet alweer klaar voor gebruik.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website