Eigenschappen van de Geberit Aquaclean douchewc

Gebruik water om je onderlichaam te reinigen

De eigenschappen van de Geberit Aquaclean Douchewc

1 WHIRLSPRAY DOUCHETECHNOLOGIE

De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een aangename douchestraal. De technologie bestaat uit een roterende douchestraal die door dynamische toevoeging van lucht verfijnd wordt. Hierdoor is een gerichtere en optimale reiniging mogelijk met minder waterverbruik. Voor een fris gevoel, de hele dag lang. 

2 TURBOFLUSH SPOELTECHNOLOGIE

De innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, gebaseerd op een door Geberit ontwikkeld spoelrandloze wc, maakt een bijzonder stille en grondige spoeling mogelijk. Dit betekent dat u de wc op elk moment zonder storende geluiden kunt doorspoelen, zelfs 's nachts. En omdat de TurboFlush spoeltechnologie de wc schoner doorspoelt dan een normale spoeling, is het gebruik van de wc-borstel vaak overbodig. 

3 GEURZUIVERING

Wie wil er nu onaangename geurtjes in de badkamer? Met de automatische, geluidsarme geurzuivering worden ongewenste geurtjes direct uit de toiletpot verwijderd en vervolgens via een honingraatfilter geëlimineerd.

4 WARMELUCHTFÖHN

Droog wc-papier voelt niet zo prettig aan. De warmeluchtföhn biedt hiervoor de perfecte oplossing: met een uiterst zachte droging. De föhn past zich automatisch aan naar de laatste positie van de douchearm voor een optimaal droogresultaat. De temperatuur kan op vijf niveaus worden ingesteld. 

5 VERWARMDE WC-ZITTING

Net zoals een verwarmde autostoel in de winter is ook de verwarmde wc-zitting van de douchewc geen overbodige luxe. De verwarmde zitting geeft een behaaglijk gevoel en helpt te ontspannen. De individueel instelbare verwarmingsfunctie start automatisch wanneer u de wc nadert.

6 ORIËNTATIELICHT

Het discrete oriëntatielicht brandt helder genoeg om 's nachts de weg te tonen en zorgt ervoor dat u het felle badkamerlicht niet aan hoeft te doen. Geactiveerd door de naderingssensor brandt het in één van de zeven selecteerbare kleurtinten en vijf helderheidsniveaus. 

Extra features voor de geberit Aquaclean douchewc:

AFSTANDSBEDIENING/WANDBEDIENINGSPANEEL

Alle functies van de douchewc eenvoudig geactiveerd: de afstandsbediening en het draadloze, vrij te plaatsen wandbedieningspaneel, geven de beschikbare functies overzichtelijk weer. Dankzij de intuïtieve bediening kunnen de functies met één hand worden bediend. Op de elegante afstandsbediening kunnen drie gebruikersprofielen worden opgeslagen. Het wandbedieningspaneel is verkrijgbaar in wit en zwart. 

AQUACLEAN FUNCTIES IN DE GEBERIT HOME APP

Net als andere Geberit-producten kunnen de functies van de douchewc gemakkelijk worden bediend via de Geberit Home app. De smartphone wordt een afstandsbediening waarmee alle persoonlijke instellingen, bijvoorbeeld de sterkte en positie van de douchestraal, kunnen worden opgeslagen en meegenomen als u op reis gaat.